Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Varlığımız ülkemize ve şehrimize hizmettir

Varlığımız ülkemize ve şehrimize hizmettir

ISPARTA 11.07.2019 18:24:00 0
Varlığımız ülkemize ve
şehrimize hizmettir
HABER: Yunus ÖZLER
Ensar Vakfı Isparta Şubesi Başkanı Salih Arslan, Türkiye’nin 2023, 2053 ve 2071 hedefleri ve idealleri uğruna yetişen bir nesile katkıda bulunmak için tüm gayretleriyle hizmet ettiklerini söyledi.
 
ARSLAN; “ÜLKEMİZE VE ŞEHRİMİZE
HİZMET İÇİN GÖREV YAPIYORUZ”
Gençlerin ve geleceğimizin daha bilinçli ve daha azimli çalışmaları, onları kötü alışkanlıklardan uzak tutarak ülkemize ve milletimize faydalı bireyler olmasının ana hedefleri olduğunu ifade eden Ensar Vakfı Isparta Şubesi Başkanı Salih Arslan, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, “10 Kişiden oluşan yönetim ve denetim kurulu üyelerimiz bir birinden değerli arkadaşlarımızdır. Göreve geleli kısa bir zaman olmasına rağmen Isparta’mıza ve ülkemize elimizden geldiğince hizmet etmek için gerekli fedakarlığı göstermekten çekinmiyoruz.
“HEDEFİMİZ, BİLİNÇLİ VE
AZİMLİ NESİLLER YETİŞTİRMEK”
Ülkemizin 2023, 2053 ve 2071 hedefleri ve idealleri uğruna yetişen bir nesile bizimde katkımız olması için tüm gayretimizle hizmet etmeye çalışıyoruz. Gençlerimizin ve geleceğimizin daha bilinçli ve daha azimli çalışmaları, kötü alışkanlıklardan uzak tutarak ülkeme ve milletime nasıl fayda sağlayabilirim zihniyeti ile yetişmeleri bizim hedeflerimiz arasındadır” dedi.  
BİRİMLERİMİZİ KURDUK,
ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYORLAR
Ensar Vakfı Isparta Şubesi Başkanı Salih Arslan, göreve geldikten sonra Genç Ensar ve Ensar Bayanlar birimlerini de faaliyete geçirdiklerini sözlerine ekledi.

Cumartesi 14.2 ° / 5.9 °
Pazar 18.2 ° / 4.3 °