Bugün, 2 Mayıs 2024 Perşembe

Vali Yardımcısı Şimşek’ten; Halk Eğitim Kurslarına Ziyaret

Vali Yardımcısı Şimşek’ten; Halk Eğitim Kurslarına Ziyaret

ISPARTA 16.11.2020 08:42:00 0
Vali Yardımcısı Şimşek’ten; 
Halk Eğitim 
Kurslarına
Ziyaret
Vali Yardımcısı Haluk Şimşek, Halk Eğitim Merkezi kurslarına bağlı kurs atölyelerini ziyaret ederek, kurslar hakkında Merkez Müdürü Niyazi Karadem’den bilgi alıp, kursiyerlerle görüştü.
 
Isparta Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü, geçmiş yıllarda olduğu gibi pandemi döneminde de kurslarına tüm hızıyla devam ediyor. Koronavirüs pandemisi tedbirlerinin hat safhada alındığı kurslarda ise kursiyerler maske – mesafe ve hijyen kurallarına uygun olarak eğitim görüyorlar.
VALİ YARDIMCISI HALUK ŞİMŞEK
KURSLARI ZİYARET ETTİ
Bu doğrultuda; Vali Yardımcısı Haluk Şimşek, Halk Eğitim Merkezi kurslarına bağlı kurs atölyelerini ziyaret ederek, kurslar hakkında Merkez Müdürü Niyazi Karadem’den bilgi alıp, kursiyerlerle görüştü.
MÜDÜR KARADEM; “SAYIN VALİMİZE
ZİYARETLERİ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ”
Vali Yardımcısı Haluk Şimşek’in kurumlarına yaptığı ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Isparta Halk Eğitim Merkezi Müdürü Niyazi Karadem, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Sayın Vali Yardımcımız Haluk Şimşek, kurumuza bağlı kurs atölyelerini ziyaret ederek kursiyerlerimizle sohbet etti. Kursiyerlerimizden Pandemi sürecinde dikkatli olmalarını istedi, ayrıca Kurumumuza yapılan kurs faaliyetleri ile ilgili takdirlerini iletti. Kendilerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyoruz ve kurslarımıza koronavirüs pandemisi tedbirlerine uyarak devam ediyoruz” dedi.
 

Perşembe 21.7 ° / 11.2 °
Cuma 20.4 ° / 10.1 °
Cumartesi 16.1 ° / 5.2 °