Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Vali Yardımcısı Kurtoğlu son yolculuğuna uğurlandı

Kahramanmaraş’ta geçtiğimiz hafta makam odasında kendini vuran ve tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Vali Yardımcısı Ferhat Kurtoğlu memleketi Isparta’da son yolculuğuna uğurlandı.

ISPARTA 25.05.2016 14:56:00 0
Vali Yardımcısı Kurtoğlu son yolculuğuna uğurlandı
Kahramanmaraş Valiliği bahçesinde bugün düzenlenen resmi törenin ardından Kurtoğlu’nun cenazesi önce Isparta’ya daha sonra ise ikindi namazınamüteakip cenaze namazının kılınacağı Mimar Sinan Camii’ne getirildi. Cenazenamazı öncesi Kurtoğlu’nun resmi tabutun başına bırakılırken başında 2 polisnöbet tuttu. Cenaze namazına KahramanmaraşValisi Mustafa Hakan Güvençer, Isparta Valisi Vahdettin Özkan, GarnizonKomutanı Tuğgeneral Mustafa Kurutmaz ve çok sayıda vatandaş katıldı. Cenazenamazını ise İl Müftüsü Galip Akın kıldırdı. Kurtoğlu’nun cenazesi iseomuzlarda taşınarak cenaze taşıma aracına götürüldü. Ve daha sonra kentmerkezinde bulunan Asri Mezarlıkta toprağa verildi.
OĞLU TABUTA SARILARAK AĞLADI 
Cenaze namazı öncesinde Vali Yardımcısı Ferhat Kurtoğlu’nunoğlu Oğuzhan Kurtoğlu babasının tabutuna sarılarak ağladı. Kurtoğlu’nu iseGarnizon Komutanı Tuğgeneral Mustafa Kurutmaz konula girerek teselli etti


Anahtar Kelimeler:
Cuma 20.6 ° / 7.9 °
Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °
Pazar 23.4 ° / 7.6 °