Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Vali Seymenoğlu Belediye Meclisinde: Bu şehri Hep birlikte Yönetiyoruz

Vali Seymenoğlu Belediye Meclisinde: Bu şehri Hep birlikte Yönetiyoruz

ISPARTA 11.10.2019 14:06:00 0
Vali Seymenoğlu Belediye Meclisinde: 
Bu şehri Hep birlikte 
Yönetiyoruz
Vali Ömer Seymenoğlu, Belediye Meclisini ziyaret ederek hayırlı uğurlu olsun dileklerinde bulunarak; “Bu şehri hep birlikte yönetiyoruz” dedi.
 
VALİ ÖMER SEYMENOĞLU’NDAN
BELEDİYE MECLİSİNE ZİYARET
Belediye’de denetim yapan Sayıştay Denetçilerini ziyaret için Isparta Belediyesi’ne gelen Vali Ömer Seymenoğlu, Belediye Meclisine de ziyarette bulundu.
BAŞKAN BAŞDEĞİRMEN; “MECLİSİMİZE HOŞGELDİNİZ”
Belediye ve Meclis Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Vali Ömer Seymenoğlu’nun kendilerini ziyaret etmesinden duydukları memnuniyeti dile getirerek; “Sayın Valimiz bir ziyaret vesilesiyle meclisimizi de ziyaret ettiler. Kendilerine teşekkür ediyorum ve belediyemize hoşgeldiniz diyorum” dedi.
VALİ SEYMENOĞLU; “SİZLERLE DAHA UZUN
BİR ZAMANDA SOHBET ETMEK İSTİYORUM”
Bugün saat 14.00’de gerçekleştirilen Belediye Meclisi Ekim ayı son toplantısında meclisi ziyaret eden Vali Ömer Seymenoğlu, ziyaretinde tüm meclis üyeleriyle tek tek tokalaşarak Başkan Şükrü Başdeğirmen ile Başkanlık divanında yan yana oturdular. Vali Seymenoğlu, Başkan Başdeğirmen’in konuşmasının ardından yaptığı konuşmada şunları söyledi; “Belediyede bulunan Sayıştay Denetçisi arkadaşlarımı ziyarete gelmiştim. Gelmişken Meclis toplantısını da ziyaret etmek istedim. Zira, sizlere bu konuda bir sözüm vardı. Böylelikle o sözü de yerine getirmiş oluyorum. Ancak, bu kısa süreli ziyaretten çok önümüzdeki günlerde sizlerle görüşebileceğim, sohbet edebileceğim geniş bir zamanda daha gelmek istiyorum. Ancak bugün kısa da olsa sizlere bir merhaba deme imkanı buldum.
“ORTAK PAYDAMIZ ISPARTA”
Bilindiği gibi sizler siyaseten seçilerek buralara geliyorsunuz. Ben ise bu ilin mülki amiri olarak siyaset dışı bir kişiyim. Ancak, sonuçta hepimiz Isparta’mıza, halkımıza hizmet için bu makamlardayız. Hepimizin de ortak paydası Isparta’ya hizmettir. Siyasi parti ayrımı olmadan sizlerle görüşüyorum ve hizmet anlamında bunun da faydasını görüyorum. Çünkü, bu şehri hep birlikte yönetiyoruz” dedi.
Vali Ömer Seymenoğlu, konuşmasının ardından meclisten ayrıldı.     

Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 14.2 ° / 5.9 °
Pazar 18.2 ° / 4.3 °