Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

Vali Ömer Seymenoğlu’ndan; KULE246’ya Ziyaret

Vali Ömer Seymenoğlu’ndan; KULE246’ya Ziyaret

ISPARTA 31.03.2021 06:09:00 0
Vali Ömer Seymenoğlu’ndan; 
KULE246’ya
Ziyaret
Vali Ömer Seymenoğlu, Çevre Yolu altında inşaat faaliyetlerini yürüten Yalçın Baysan Grup A.Ş’ni ziyaret ederek şirket tarafından hayata geçirilen ve şuanda Isparta’nın en büyük konut projesi olan KULE246 hakkında bilgi aldı.

Dün gerçekleştirilen ziyarette Vali Ömer Seymenoğlu, Yalçın Baysan Grup Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Baysan ve Şirket yetkilileri tarafından karşılandı. KULE246 Konut Projesinin devam ettiği Davraz Mahallesi Çevre Yolu altındaki ofisinde gerçekleştirilen ziyarette Vali Seymenoğlu’na Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Baysan tarafından çalışmalar hakkında bilgi verildi.

BAYSAN; “PROJELER SAHİPLENİLDİKÇE
DAHA BÜYÜKLERİNE YELKEN AÇAR”
Yalçın Baysan Grup olarak inşaat sektöründe hizmet verdiklerini ve şuanda çocuk parkından saunasına kadar tüm ek uygulamalar hariç 750 konutla Isparta’nın en büyük konut projesini hayata geçirdiklerini ifade eden Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Baysan; “Projeler vardır sadece günü kurtarmak için yapılır ama bazı projeler vizyon gerektirir büyük hayal gücü ve cesaret gerektirir. Ama bu cesaret sahiplenildikçe büyür, takdir edildikçe şekillenir, devlet büyüklerimizin desteğiyle bir çığ olur büyüdükçe büyür.

“ZİYARETİNİZ VE PROJEMİZLE İLGİLİ
DÜŞÜNCELERİNİZ BİZE GÜÇ VERDİ”
Sayın Valim, öncelikle ziyaretiniz için size çok teşekkür ediyorum. Şirketimize ve şahsıma bugün yapmış olduğunuz bu ziyaret bizleri son derece mutlu etti. Ziyaretiniz ve hayata geçirdiğimiz projemizle ilgili düşünceleriniz bize güç verdi. Doğru yolda olduğumuzu bir kez daha gösterdi. Aldığımız her destek yeniyi ve daha güçlüyü yapacağımızın teminatıdır.

“DESTEK VEREN DEVLET
BÜYÜKLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİM”
Bize güvenip destek veren tüm dostlarımıza, devlet büyüklerimize teşekkür ediyorum. Sayın Valim, desteklerinizden dolayı bir kez daha teşekkür ediyor saygılarımı sunuyorum” dedi.

VALİ SEYMENOĞLU; “AMACIMIZ,
YATIRIMCILARIMIZIN ÖNÜNÜ AÇMAKTIR”
Vali Ömer Seymenoğlu da ziyarette yaptığı konuşmada Yalçın Baysan Grup’u ziyaret etmekten mutlu olduğunu söyledi. Vali Seymenoğlu, yatırımcıların önünü açarak daha da büyüyerek yürümelerini, topluma istihdam sağlamalarını, ekonomik değer oluşturmalarını sağlamak için ülkemizin değerine değer katmaya katkıda bulunmayı amaçladıklarını söyledi.

“BAŞARI VE GAYRETLERİNİZİN
DEVAMINI DİLİYORUM”
Vali Seymenoğlu, Yalçın Baysan Grup Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Baysan ve diğer ilgililere başarı ve gayretlerinden dolayı teşekkür etti. Ziyaretin sonunda ise Başkan Baysan tarafından, Vali Ömer Seymenoğlu’na günün anlam ve önemine binaen Kule246 Plaketi takdim edildi.

Çarşamba 21.7 ° / 11.4 °
Perşembe 20.9 ° / 10.2 °
Cuma 20.6 ° / 7.9 °