Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Vali Günaydın'dan Muhtarlar Günü mesajı

Vali Günaydın'dan Muhtarlar Günü mesajı

ISPARTA 19.10.2017 04:45:00 0
Vali Günaydın
Isparta Valisi Şehmus Günaydın 19 Ekim Muhtarlar günü nedeniyle yaptığı açıklamada “İkincisi kutlanan "Muhtarlar Günü" nü en samimi duygularla kutluyor, hayırlı ve başarılı görevler diliyorum” dedi.
Vali Şehmus Günaydın 19 Ekim Muhtarlar günü nedeniyle yayınladığı mesajda şunlara yer verdi. “Muhtarlarımız, bulunduğu mahallede ve köyde devletimizin tüm kurumlanın temsil eden, görev yaptıkları bölgede vatandaşlarımızın devlet kurumlarıyla ilişkilerinde aracı rol oynayan ve yönetim sistemimizde çok önemli görevler üstlenen, halkımızın gönlünde taht kuran bir müessesenin temsilcileri kahramanlarıdır.
Muhtarlarımıza verilen önemin göstergesi olarak yine muhtarlık müessesesinin ihtiyaçları, karşılaştıkları sorunlar ve bu sorunlara yönelik çözüm önerileri ile bu müessesenin tarihsel bağlarını koruyarak geleceğe ilişkin vizyonun belirlenmesine yönelik son yıllarda çok önemli çalışmalar yapılmış ve 19 Ekim Muhtarlar Günü olarak ilan edilmiştir.
Bu gün vesilesiyle, görevi başında bu millete hizmet için şehit düşen bütün muhtarlarımıza Cenab-ı Hak’tan rahmet diliyor, görev yerlerinde gören gözümüz, tutan elimiz ve duyan kulağımız olan kıymetli muhtarlarımızın bu sene İkincisi kutlanan "Muhtarlar Günü" nü en samimi duygularla kutluyor, hayırlı ve başarılı görevler diliyorum. Sevgi ve selamlarımı sunuyorum.”

Anahtar Kelimeler:
Cuma 17.7 ° / 6.5 °
Cumartesi 21.2 ° / 8.4 °
Pazar 21.9 ° / 10.2 °