Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

Vakıf 3. Olağan kongresini yaptı: TÜGVA’da Fatih Çelik Dönemi

Vakıf 3. Olağan kongresini yaptı: TÜGVA’da Fatih Çelik Dönemi

ISPARTA 14.09.2019 18:39:00 0
Vakıf 3. Olağan kongresini yaptı: 
TÜGVA’da Fatih 
Çelik Dönemi
Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Isparta İl Temsilciliği 3. Olağan genel kurulunu yaptı. Genel Kurulda Isparta’nın İl Temsilciliğine Fatih Çelik getirildi.
 
Kısa adı TÜGVA olan, Türkiye Gençlik Vakfı Isparta İl Temsilciliği’nin 3. Olağan genel kurulu bugün gerçekleştirildi. Öğretmenevi Konferans Salonunda saat 16.00’da başlayan genel kurul toplantısına; Ak Parti Isparta Milletvekili Recep Özel, TÜGVA Genel Başkan Yardımcısı Okan Özer, Belediye Başkan Yardımcısı Uğur Büyükçulcu, Memur – Sen İl Temsilcisi Erdal Demiralay ve üyeler katıldı.
TÜGVA, MİLLİ BİRLİK
VE BERABERLİĞİN ADIDIR”
Kuran-ı Kerim tilavetiyle başlayan ve ezgiler ile devam eden kongrenin açılış konuşmasını görevi bırakan Musa Furkan Çağlar yaptı. Çağlar konuşmasında, TÜGVA’nın Türkiye'nin yarınlarının inşasında gönül birlikteliği yapan ve kıyamda birleşen şuurlu bir neslin paydaş olduğu oluşumun adı olduğunu vurgulayarak, Türkiye Gençlik Vakfı, söylemleriyle insanlığı hak çizgide buluşturup, insanlığın geçmişine sahip çıkıp, geleceğini milli ve manevi çizgide vücuda getirme davasını şiar edinen yeni ve milli bir birliktelik hareketi olduğunu söyledi. Kongrede daha sonra; Belediye Başkan Yardımcısı Uğur Büyükçulcu, TÜGVA Genel Başkan Yardımcısı Okan Özer ve Ak Parti Isparta Milletvekili Recep Özel birer konuşma yaptılar.
TÜGVA’NIN YENİ İL
TEMSİLCİSİ; FATİH ÇELİK
Kongrede yapılan konuşmaların ardından mevcut İl Temsilcisi Musa Furkan Çağlar’ın tekrar aday olmadığı ve tek liste ile gidilen seçimler neticesinde Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA)’nın yeni Isparta İl Temsilcisi Fatih Çelik oldu.
ÇELİK; “VAKFIMIZA VE İLİMİZE EN İYİ HİZMETİ
VERMENİN GAYRETİ İÇİNDE OLACAĞIM”
Kongrede bir teşekkür konuşması yapan Yeni İl Temsilcisi Fatih Çelik; “Yeni dönemde bizleri bu göreve layık gören Genel Başkanımız Enes Eminoğlu ve genel başkan yardımcılarımıza şükranlarımı arz ediyorum. Türkiye Gençlik Vakfı benim davam ve yaşamımdır. TÜGVA, gece gündüz demeden mesai kavramını alfabesinde bulundurmayan dava adamı yetiştirmeyi ilke edinen antiemperyalist bir oluşumdur. Siyonist şuurlu, kapitalist ahlaklı her şer oluşumun panzehiri olmayı ilke edinen, adil ve yaşanabilir bir dünyanın ve de nizamın garantisi olan hak bir davadır. Teşkilat ruhuyla bir ve bütün olmak en büyük şiarımız olacaktır. Rabbim hak davada ayaklarımızı sabit kılsın. Nefsi ve fevri her türlü duygudan bizleri beri eylesin. Bugün itibariyle bana tevdi ettiğiniz bu görevle yeni dönemde Genel Merkezimizin takdiriyle yürüteceğim TÜGVA Isparta İl Temsilciliği için Türkiye Gençlik Vakfı olarak Mevlana Hazretlerinin ve de davamızın lideri Cumhurbaşkanımızın da bizlere en büyük telkini olan ne olursan ol öğüdünü şiar edinerek yeni nesil gençliği vücuda getirme gayreti içerisinde olacağız” şeklinde konuştu.
 
 

Çarşamba 21.7 ° / 11.4 °
Perşembe 20.9 ° / 10.2 °
Cuma 20.6 ° / 7.9 °