Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Ünlü yabancı dil eğitmeni Isparta’ya geliyor

Ünlü yabancı dil eğitmeni Isparta’ya geliyor

ISPARTA 2.05.2018 06:46:00 0
Ünlü yabancı dil eğitmeni Isparta’ya geliyor
Yabancı Dil alanında Türkiye’de isim yapmış, 2003 yılından bu yana kursiyerlerini hayallerine kavuşturan Akın Dil’in ünlü hocası Ahmet Akın Perşembe günü Isparta’ya geliyor.
 
İlimizin en köklü ve en başarılı yabancı dil kursu Kavram Dil Merkezi yeni eğitim hayatına Akın Dil olarak devam edecek. Türkiye’de 2003 yılından bu yana başarılı çalışmalarıyla marka haline gelen Akın Dil bundan böyle Isparta halkı için de hizmet verecek.
ÜNLÜ HOCA KONFERANSA GELİYOR
Akın Dil’in ünlü hocası Ahmet Akın, hem eğitim sistemini anlatmak hem de sundukları hizmeti nasıl verdiklerine yönelik Perşembe günü bir konferans verecek. ‘Kariyer basamaklarında İngilizce; YÖKDİL, YDS, yurtdışı dil eğitimi’ konulu konferans 3 Mayıs Perşembe günü Süleyman Demirel İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nde (İİBF) A salonunda 10.00-11.00 saatleri arasında olacak.
SAKIN KAÇIRMAYIN
Hem Kavram Dil’in Isparta’daki tecrübesi hem de Akın Dil’in ülke genelindeki eğitim sistemi güçlerini birleştirmiş durumda. Yabancı Dil eğitiminde eksikliği olan, kendini geliştirmek isteyen, kariyer planlaması yapan ya da sınavlara en iyi şekilde hazırlanmak isteyenler için Perşembe günü düzenlenecek olan bu önemli konferansı kaçırmamanızı tavsiye ederiz.

Anahtar Kelimeler:
Perşembe 20.9 ° / 10.2 °
Cuma 20.6 ° / 7.9 °
Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °