Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Ülkü’ye Kitap Kafe

Ülkü Orta Okulu’nda düzenlenen kermesten elde edilecek gelirle muhteşem bir projeye imza atılacak. Okulun Mimar Okul Aile Birliği Başkanı Zeynep Günaydın, Kitap Kafe Projesi’ni kendisini tasarladı.

ISPARTA 18.05.2017 07:12:00 0
Ülkü’ye Kitap Kafe
Isparta’nın eğitimdeki ve sportif faaliyetlerdeki gururu Ülkü Orta Okulu’nun Aile Birliği Başkanı Mimar Zeynep Günaydın ve yönetimi kurumları için elinden geleni yapıyor. Okul ve öğrencilerin ihtiyaçları için sık sık etkinlik düzenleyen Okul Aile Birliği Başkanı Günaydın, şimdi de örnek bir çalışmaya imza atıyor.
                Okul bahçesinde 15-17 Mayıs tarihleri arasında Kermes düzenlendi. Kermesten elde edilecek gelirle Ülkü Kitap Kafe yapılacak.Okulun alt katında bulunan alana yapılacak Ülkü Kitap Kafe’nin projesini çizen Mimar Günaydın, güzel bir projeye imza atacak.
ÜLKÜ’YE HAYIRLI OLSUN
                Kermesten elde edilecek gelirle bu projeyi hayata geçireceklerini belirten Ülkü Orta Okulu Aile Birliği Başkanı Zeynep Günaydın, “Okulun alt katı bir hayli kullanışsızdı. Çocuklarımız burada yemeklerini yiyecekler, içeceklerini içecekler. Ayrıca kitaplardan yararlanabilecekler. Boş vakitlerini burada değerlendirip kitap okuyabilecekler. Yönetim kurulumuzla birlikte çocuklarımızın daha modern şartlarda yetişmesi için elimizden geleni yapıyoruz. Ülkü Orta Okulu’na hayırlı olsun” dedi. Levent DOĞAN 

Anahtar Kelimeler:
Cuma 17.7 ° / 6.5 °
Cumartesi 21.2 ° / 8.4 °
Pazar 21.9 ° / 10.2 °