Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Ülke Ekonomisinde Yazar Kasa Atılmasından; Esnafa, Tüccar’a Destek Verilen Günlere Geldik

Ülke Ekonomisinde Yazar Kasa Atılmasından; Esnafa, Tüccar’a Destek Verilen Günlere Geldik

ISPARTA 21.03.2021 08:03:00 0
Ülke Ekonomisinde Yazar Kasa Atılmasından; 
Esnafa, Tüccar’a
Destek Verilen 
Günlere Geldik
Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği’nin genç yapılanması olan Isparta Genç MÜSİAD’ın 1. Olağan Kongresinde konuşan protokol üyeleri, Türkiye’nin ekonomisinin her geçen gün iyiye gittiğini ve esnafın Başbakana yazar kasa fırlattığı günlerden esnafa ve sanayiciye destek verdiği günlere gelindiğini vurguladılar.
 
Isparta Genç MÜSİAD’ın kongresi Barida Hotels’de yapıldı. Dün Saat 16.00’da başlayan kongreye; Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen ve Belediye Başkan Yardımcıları Uğur Büyükçulcu ve Fahretdin Gözgün, Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Tutar, Genç MÜSİAD Genel Başkanı Yunus Furkan Akbal, MÜSİAD Isparta Şubesi Başkanı Yalçın Baysan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Isparta Ziraat Odası Başkanı Mustahattin Can Selçuk, Daire Müdürleri, Isparta STK Başkan ve Temsilcileri, MÜSİAD üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.
EKONOMİNİN GELDİĞİ
NOKTAYI VURGULADILAR….
Kongrede; Isparta Genç MÜSİAD Başkanı Samet Şahan’ın konuşmasının ardından MÜSİAD Isparta Şubesi Başkanı Yalçın Baysan, Genç MÜSİAD Genel Başkanı Yunus Furkan Akbal, Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Tutar ve Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, kongrenin ‘protokol konuşmaları’ kapsamında birer konuşma yaptılar.  Tüm konuşmacılar, ülke ekonomisinin her geçen gün iyiye gittiğini ve ülke olarak ekonomik anlamda önemli kazanımlar elde edildiğini vurguladılar.
 

Cumartesi 14.2 ° / 5.9 °
Pazar 18.2 ° / 4.3 °
Pazartesi 20.4 ° / 7.1 °