Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Türk Eğitim – Sen Isparta Şubesinde; Yeni Başkandan Eski Başkana Teşekkür Şilti

Türk Eğitim – Sen Isparta Şubesinde; Yeni Başkandan Eski Başkana Teşekkür Şilti

ISPARTA 4.12.2021 21:42:00 0
Türk Eğitim – Sen Isparta Şubesinde; 
Yeni Başkandan 
Eski Başkana 
Teşekkür Şilti
Türk Eğitim – Sen Isparta Şubesinde, geçtiğimiz günlerde yapılan kongre ile yıllardır sürdürdüğü Şube Başkanlığı görevini bırakan Ali Balaban’a Şubenin Yeni Başkanı Yahya Hakan Çelik tarafından bugüne kadar yaptığı hizmetlerden dolayı Teşekkür Şilti takdim edildi.
 
Türk Eğitim – Sen Isparta Şubesinde, geçtiğimiz günlerde yapılan kongre ile yıllardır sürdürdüğü Şube Başkanlığı ve ardından Türkiye Kamu – Sen İl Temsilciliği görevini bırakan Ali Balaban, önceki gün İl Temsilciliği görevini bu göreve atanan Türk Tarım Orman – Sen Isparta Şube Başkanı Süleyman Hilmi Yılmaz’a devretti.
YENİ BAŞKAN ÇELİK’TEN ESKİ
BAŞKAN BALABAN’A TEŞEKKÜR ŞİLTİ
Konu ile ilgili olarak önceki gün Kamu – Sen Isparta Temsilciliğinde yapılan devir teslim töreninde başka bir gelişme daha yaşandı ve Türk Eğitim – Sen Isparta Şubesinin yeni Başkanı Yahya Hakan Çelik, eski Başkan Ali Balaban’a bugüne kadar yaptığı hizmetlerden dolayı Teşekkür Şilti sundu.
ÇELİK; “ALDIĞIMIZ BU BAYRAĞI
DAHA YUKARILARA TAŞIYACAĞIZ”
Törende bir konuşma yapan Türk Eğitim – Sen Isparta Şube Başkanı Yahya Hakan Çelik, bugüne kadar yaptığı özverili çalışmalar nedeniyle eski Şube Başkanı Ali Balaban’a teşekkür ederek, kendi başkanlığındaki yeni yönetimin aldıkları bayrağı daha yukarılara taşıyacaklarının altını çizdi.
“ALİ HOCAMIZA BUNDAN SONRAKİ
HAYATINDA MUTLU BİR ÖMÜR DİLİYORUM”
Başkan Çelik konuşmasında; “Ali hocam ve yönetimi uzun yıllar Türk Eğitim – Sen Isparta Şubesinde başarılı hizmetlere imza atmış ve büyük emekler vermiştir. Kendisinin emekli olmasından dolayı görevinden ayrılmış olsa bile bizim duayenimiz ve fahri başkanımızdır. Bizim takıldığımız bir yer olduğunda, tıkandığımız bir konu olduğunda her zaman kendisine bir büyüğümüz olarak danışmaya devam edeceğiz. Bu vesileyle, Ali Hocamıza bundan sonraki emeklilik hayatında sağlıklı ve mutlu yıllar diliyorum” dedi.
BALABAN; “EMEKLİLİKTE
ALDIĞIM İLK ŞİLT”
Görevi geçtiğimiz günlerde yapılan kongre ile bırakan Ali Balaban ise konuşmasında, aldığı bu şiltin kendisi için çok anlamlı olduğunu ifade ederek; “Görevim süresince birçok plaketler aldık. Ancak, bu plaket emekli olduktan sonra aldığım ilk plaket niteliğini taşıyor. Dolayısıyla benim için anlamı da çok büyük. O yüzden sizlere teşekkür ediyorum. Şube başkanlığım süresince birlikte görev yaptığımız arkadaşlara ve üyelerimize verdikleri emekler nedeniyle teşekkür ediyorum. Arkadaşlarımızla her zaman uyum içerisinde çalıştık.
“YENİ BAŞKAN ARKADAŞIMIZA VE
YÖNETİMİNE BAŞARILAR DİLİYORUM”
Görevi devrettiğim Yahya Hakan Çelik başkanlığındaki yeni yönetime de başarılar diliyorum. Başkanlığı bırakmış olabilirim ama sizlere her zaman yardımcı olmaya, destek olmaya hazır olduğunu ifade etmek isterim. Şahsıma vermiş olduğunuz bu teşekkür şilti için tekrar teşekkür ediyorum” dedi.

Cuma 20.6 ° / 7.9 °
Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °
Pazar 23.4 ° / 7.6 °