Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

Türk Büro – Sen Isparta Şubesi Başkanı Ahmet Aydemir; Mazbatasını Aldı

Türk Büro – Sen Isparta Şubesi Başkanı Ahmet Aydemir; Mazbatasını Aldı

ISPARTA 24.11.2021 20:59:00 0
Türk Büro – Sen Isparta Şubesi Başkanı Ahmet Aydemir; 
Mazbatasını
Aldı
Geçtiğimiz hafta yapılan kongrede tekrar başkanlık görevine seçilen Türk Büro – Sen Isparta Şubesi Başkanı Ahmet Aydemir ve yönetim kurulu üyeleri, bugün İl Seçim Kurulu’na giderek mazbatasını alıp göreve başladı.
 
BAŞKAN AYDEMİR MAZBATASINI GENEL
BAŞKAN YARDIMCIMIZ NEBİ YAY İLE BİRLİKTE ALDI

Geçtiğimiz hafta sonu Öğretmenevinde gerçekleştirilen Türkiye Kamu – Sen’e bağlı Türk Büro – Sen Şube Başkanlığı 6. Olağan Genel Kurulunda başkanlığa seçilen Ahmet Aydemir, Millet Caddesinde Isparta Adliyesi 2 Nolu Hizmet Binasında bulunan İl Seçim Kurulu’na giderek mazbatasını aldı.
BAŞKAN AYDEMİR; “ALLAH UTANDIRMASIN”
Türk Büro – Sen Isparta Şube Genel Başkan Yardımcımız Nebi Yay’ın da eşlik ettiği mazbata töreninde Sendika yöneticileri ile birlikte mazbatasını aldıktan sonra açıklamalardan bulunan Başkan Aydemir; “Allah yeni görevimizde bize güç versin. İşimizin kolay olmadığının farkındayız. Isparta’da sendikamızın şubesine üye olan tüm arkadaşlarımızın sorumlulukları omzumuzda.   tüm sorumlulukları omzumuzda. İlk dönemimizde olduğu gibi ikinci dönemimizde de tüm üyelerimizin hak ve menfaatlerini en iyi şekilde korumaya, onları en iyi şekilde temsil etmeye Bismillah diyerek başlıyoruz. Türk Büro – Sen’i en iyi şekilde ilimizde temsil etmek ve hak ettiği yerlere getirmek de diğer asli görevlerimiz arasında. Rabbim hepimizin yar ver yardımcısı olsun” dedi.
Şube Başkanı Ahmet Aydemir, mazbata töreninde kendilerini yalnız bırakmayan ve katılımlarıyla destek veren Türk Büro – Sen Genel Başkan Yardımcısı Nebi Yay’a da ayrıca teşekkürlerini sundu.

Çarşamba 21.7 ° / 11.4 °
Perşembe 20.9 ° / 10.2 °
Cuma 20.6 ° / 7.9 °