Bugün, 18 Nisan 2024 Perşembe

Tural’dan yeni yıl mesajı

Tural’dan yeni yıl mesajı

ISPARTA 31.12.2018 09:58:00 0
Tural’dan yeni yıl mesajı
S.S. 6. Bölge ESKKK Birliği Başkanı Ahmet Tural, “Yeni yıl esnaf ve sanatkarlarımız başta olmak üzere ülkemiz ve milletimiz için bereketli ve hayırlı olsun” dedi.
 
6. Bölge Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birliği Başkanı Ahmet Tural, yeni yıl dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı. 2019 yılında esnaf ve sanatkarları daha güzel ve umutlu günlerin beklediğini belirten Başkan Tural, “Geçen yıllarda sosyal ve ekonomik alanlar başta olmak üzere esnaf ve sanatkarlarımız, ülkemiz ve milletimiz birçok zorluğa göğüs gerdi. Geride bıraktığımız yıllarda, gerek içerde gerekse dışarıda milletimizin geleceğini karartma hedefinde olanlara boyun eğmeyeceğimizi gösterdik. Aynı kararlılıkla, 2019 yılının teşvik ve desteklemelerle, birlik ve beraberlik içinde yaralarımızı sardığımız, geleceğe umutla baktığımız bir yıl olacağına inanıyorum” dedi.
“KEPENKLER ARDINA KADAR AÇIK”
Başkan Tural, yeni yılda esnaf ve sanatkarların, Isparta’nın ve ülkenin geleceği için yeni başarılara ulaşmak için birlik ve beraberliği sağlamlaştırmak için var gücüyle çalışmaya devam edeceğini kaydetti. Başkan Ahmet Tural, “Yeni yıla girerken vatandaşımızın ihtiyaçlarını karşılayabilmek adına kepenklerini ardına kadar açan tüm esnaf kardeşlerimize bol kazanç diliyor, alışverişlerini esnafımızdan yaparak evlerine ekmek götürmelerine vesile olan vatandaşlarımıza da teşekkür ediyorum. 2019’un tüm hemşerilerime, esnaf ve sanatkarlara sağlık, mutluluk, kardeşlik, huzur ve bereket getirmesini temenni ediyorum” diye konuştu.
 

Anahtar Kelimeler: mesajı yeni turaldan
Perşembe 19.9 ° / 7.1 °
Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 14.2 ° / 5.9 °