Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Tural’dan Günaydın’a esnafa destek teşekkürü

Tural’dan Günaydın’a esnafa destek teşekkürü

ISPARTA 19.05.2017 06:35:00 0
Tural’dan Günaydın’a esnafa destek teşekkürü
Isparta Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkan Vekili Ahmet Tural ve oda başkanları Belediye Başkanı Ziya Günaydın’ı makamında ziyaret etti. Tural, Başkan Günaydın’a esnafa yönelik desteklerinden dolayı teşekkür etti. Başkan Günaydın da, bundan sonra esnafa yönelik çalışmaların devam edeceğini bu konuda esnaf odalarıyla istişare halinde olacaklarını söyledi.
Isparta Belediyesinin gerek Kunduracılar Sitesi esnafına yönelik, gerekse şu anda Gökkubbe’de devam eden fuardan dolayı duyduğu memnuniyetini dile getiren Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkan Vekili Ahmet Tural, Başkan Günaydın’a ve belediyeye katkı sunmaya hazır olduklarını belirtti.
Isparta Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkan Vekili Ahmet Tural, belediyenin esnafa yönelik projeler gerçekleştirdiğini ve bundan da mutluluk duyduklarını söyledi. Esnafa yönelik destek çalışmaları kapsamında Kunduracılar esnafına yönelik çalışmalar yapıldığını ve olumlu neticeler alındığını kaydeden Tural, yine şu anda Gökkubbe’de düzenlenen fuarın da olumlu olduğunu aktardı. Bu tip faaliyetlerin esnafa katkı sunduğunu belirten Tural, kendilerinin de her türlü katkı sunmaya hazır olduklarını belirtti.
Yine Isparta Belediyesi zabıta ekiplerinin esnafa eziyet etmediğini, ceza yerine, hata karşısında bunu uyarı ve eğitimle giderdiğini belirten Isparta Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkan Vekili Ahmet Tural, esnaf ile belediye arasındaki diyaloğun artarak devam edeceğine inandığını belirtti.
Lokantacılar ve kahveciler odalarının katı atık bedelinden dolayı sorun yaşadığını bunun yasal olarak çözümü noktasında görüş alışverişinde bulunacaklarını da belirten Tural, Başkan Günaydın ile düzenlenecek Ahilik Haftası ile ilgili de fikir alışverişinde bulunacaklarını kaydetti. Tural ayrıca 26 Mayıs’ta yapılacak olan ticari taksilerin yenilenmesi programına Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ı davet etti.
Esnaf Odaları Birlik Başkan Vekili Ahmet Tural ve oda başkanlarını belediyede ağırlamaktan duyduğu memnuniyetini dile getiren Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, böyle ziyaretlerin kendilerinin hizmet şevkini artırdığını söyledi. Ziyareti önemli bulduğunu söyleyen Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, “Bundan sonra da esnaf odalarımızla güzel çalışmalar yapabiliriz. Kunduracılar Sitesi esnafımıza yönelik çalışma bunun bir göstergesi. Yine şu anda Gökkubbe’de devam eden fuarımızı gelecek yıl daha da geliştireceğiz. Yöresel ürünler noktasında esnaf odalarımızla birlikte gelecek yıl için organizasyon yapabiliriz, karşılıklı görüş alışverişlerimiz olacak. Bu istişareler Isparta’mızın yararına olacaktır. Ziyaretlerinizden dolayı tekrar teşekkür ediyorum” dedi.

Anahtar Kelimeler:
Cumartesi 14.2 ° / 5.9 °
Pazar 18.2 ° / 4.3 °
Pazartesi 20.4 ° / 7.1 °