Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

TÜMSİAD’DAN BAŞKAN GÜNAYDIN’A ZİYARET

TÜMSİAD’DAN BAŞKAN GÜNAYDIN’A ZİYARET

ISPARTA 17.05.2018 11:07:00 0
TÜMSİAD’DAN BAŞKAN GÜNAYDIN’A ZİYARET
Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Isparta Şubesi Başkanı Alperen Mustafa Özer ve yönetim kurulu üyeleri, Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’a nezaket ziyaretinde bulundu.
Bir süre önce yeni yönetimi belirlenen TÜMSİAD’ın başkanlık görevini sürdüren Alperen Mustafa Özer, hızlı bir çalışmaya girdiklerini, markalaşma adına adımlar attıklarına değindi. Sosyal faaliyetler içerisinde yer aldıklarını ve hep sahada olmaya çalıştıklarını belirten Özer, “Yeni, heyecanlı bir ekibiz. Isparta’ya bir şeyler yapmak, katma değer oluşturmak için var gücümüzle çaba sarf ediyoruz. Sizlerle birlikte çalışmaya hazırız. Isparta için ne katabilirsek dernek olarak yanınızdayız” dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getiren ve TÜMSİAD Başkanı Alperen Mustafa Özer ve yönetim kurulunu tebrik eden Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, “Belediye olarak derneğinizin görüşlerine her zaman açığız. Belediye olarak da bize düşen, yapmamız gereken ne varsa size iştirak ederiz” şeklinde konuştu.
Isparta Belediyesi olarak Türkiye’deki diğer vilayetlerden daha farklı olmak amacıyla çalışmalar sürdürdüklerini aktaran Günaydın, “İşleyen demir ışıldasın, şehrimiz kazansın istiyoruz” dedi.

Anahtar Kelimeler:
Perşembe 16.6 ° / 6 °
Cuma 17.7 ° / 6.5 °
Cumartesi 21.2 ° / 8.4 °