Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

Tüm Kesimleri Birleştiren Nikah Töreni; Mehmet Uğur Gökgöz Oğlu Ali’yi Evlendirdi

Tüm Kesimleri Birleştiren Nikah Töreni; Mehmet Uğur Gökgöz Oğlu Ali’yi Evlendirdi

ISPARTA 19.09.2020 15:34:00 0
Tüm Kesimleri Birleştiren Nikah Töreni; 
Mehmet Uğur Gökgöz
Oğlu Ali’yi 
Evlendirdi
Ak Parti Isparta Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz, oğlu Ali’yi Koronavirüs tedbirlerin çerçevesinde gerçekleştirilen nikah töreniyle evlendirdi. 
 
Isparta’da uzun yıllar siyaset yapan ve Ak Parti’de yönetim kurulu üyeliğinden İl Başkanlığına, daha sonra Milletvekilliğine kadar yükselen Mehmet Uğur Gökgöz, oğlu Ali’yi evlendirdi.
MUTLULUKLAR…
Fatime – Bayram YILMAZ çiftinin değerli kızları MERVENUR ile,
Hacer – Mehmet Uğur GÖKGÖZ çiftinin değerli oğulları ALİ bugün düzenlenen muhteşem nikah töreni ile  evlenerek dünya evine girdi.
NİKAH TÖRENİNE
BÜYÜK KATILIM
Normal şartlarda düğün salonunda yapılması planlanan Düğün Töreni, Koronavirüs tedbirleri nedeniyle yapılamadığı için çiftin sadece nikah töreni gerçekleştirildi. Bugün saat 15.00’te İl Özel İdaresi Yerleşkesi Bahçesinde yapılan çiftin Nikah Törenine; TBMM Başkanvekili ve Ak Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, Vali Ömer Seymenoğlu, Ak Parti Niğde Milletvekili Yavuz Ergun, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Ak Parti İl Başkanı Osman Zabun, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Akbulut, İl Genel Meclisi Başkanı Serkan Keskin, Ak Parti İl ve Merkez İlçe Yöneticileri, İlçe ve Belde Belediye Başkanları ile çok sayıda davetli katıldı.   
MASKELİ VE SOSYAL
MESAFELİ TÖREN
Söz konusu Nikah Töreni; Koronavirüs tedbirleri nedeniyle törene katılanlar tarafından maske takılarak ve sosyal mesafe korunarak gerçekleştirildi.
DAVETLİLERİ KARŞILADILAR
Nikah Törenine ev sahipliği yapan Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz ve eşi Hacer Gökgöz Dünürleri Fatime – Bayram Yılmaz çiftiyle birlikte İl Özel İdaresi Bahçesi önünde tüm davetlileri bizzat karşıladılar.
NİKAHI BAŞKAN BAŞDEĞİRMEN KIYDI,
ŞAHİTLİĞİNİ BİLGİÇ, SEYMENOLĞU VE ERGUN YAPTI
Daha sonra nikah törenine geçildi ve Gelin Mervenur Yılmaz ve Damat Ali Gökgöz’ün nikahını Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen kıydı. TBMM Başkanvekili ve Ak Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, Vali Ömer Seymenoğlu, Ak Parti Niğde Milletvekili Yavuz Ergun, Ak Parti İl Başkanı Osman Zabun da nikah şahitliklerini yaptılar.
VALİ, MİLLETVEKİLLERİ VE
BELEDİYE BAŞKANINDAN TEBRİK
Nikah törenine katılan TBMM Başkanvekili ve Ak Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, Vali Ömer Seymenoğlu, Ak Parti Niğde Milletvekili Yavuz Ergun ve çiftin nikahını kıyan Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, gerek Mervenur Yılmaz’ın  anne ve babası Fatime – Bayram Yılmaz çiftini, gerekse damat Ali Gökgöz’ün anne ve babası Hacer – Mehmet Uğur Gökgöz çifti ile Gelin ve Damadı ayrı ayrı kutlayarak tebrik ettiler.
YUNUS ÖZLER’DEN TEBRİK
ÖZLER Ajans Basın – Yayın, Medya ve Tanıtım Hizmetleri (Medya32) olarak bizde GÖZGÖZ ve YILMAZ ailelerini kutlar, Mervenur Ali çiftine bir ömür boyu mutluluklar dileriz…
YUNUS ÖZLER
 
 
 


Çarşamba 21.7 ° / 11.4 °
Perşembe 20.9 ° / 10.2 °
Cuma 20.6 ° / 7.9 °