Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Tüm kesimler Kongre Merkezinde buluştu: Birliktelik Bayramı…

Tüm kesimler Kongre Merkezinde buluştu: Birliktelik Bayramı…

ISPARTA 4.06.2019 13:35:00 0
Tüm kesimler Kongre Merkezinde buluştu: 
Birliktelik 
Bayramı…
HABER: Yunus ÖZLER
Ramazan Bayramı dolayısıyla 4 yıl aradan sonra Valilik önderliğinde ‘toplu’ olarak gerçekleştirilen bayramlaşmada protokolünden vatandaşına kadar tüm kesimler IYAŞ Kongre Merkezinde bayramlaştı.
 
 
4 YIL ARADAN SONRA YENİDEN
‘ORTAK’ BAYRAMLAŞMA GERÇEKLEŞTİ
Mübarek Ramazan Bayramı, tüm yurtta ve İslam ülkelerinde olduğu gibi ilimizde de coşku içinde kutlanıyor. Geçmiş yılların aksine bu yıl ‘Ortaklaşa’ yapılan bayramlaşma töreninde, insanlar birbirleriyle sohbet ederek bayramda birlik ve beraberliğin en güzel örneğini sergilediler.
11 AYIN SULTANI SONA ERDİ,
RAMAZAN BAYRAMI COŞKUSU BAŞLADI
6 Mayıs 2019’da başlayan 11 Ayın Sultanı Ramazan – ı Şerif ayı 3 Haziran Pazartesi günü yani dün itibariyle sona erdi. Bir ayı oruç tutarak geçiren insanlar bunun mükafatı olarak 4 Haziran Salı günü yani bugün itibariyle başlayan Mübarek Ramazan Bayramına ulaşmanın hazzını yaşadılar. Bayram, ailelerde dost ve akrabaların ziyaret edilmesi ile sürerken, resmi kurum ve kuruluşlar ile sivil toplum örgütleri de bu yıl bayramlaşma törenini birlikte kutladılar.
ORTAK BAYRAMLAŞMA
İKİ SAAT SÜRDÜ
IYAŞ Kongre Merkezinde gerçekleştirilen ve saat 12.00’de başlayan bayramlaşma törenine Vali Ömer Seymenoğlu, Ak Parti Isparta Milletvekilleri Süreyya Sadi Bilgiç, Recep Özel ve Mehmet Uğur Gökgöz, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Garnizon Komutanı, siyasi partilerin temsilcileri, sivil toplum örgütü başkan ve temsilcileri, daire müdürleri ve muhtarlar katıldı.  Vali Ömer Seymenoğlu Milletvekilleriyle uzun uzun sohbet etti. Bayramlaşma yaklaşık iki saat sürdü.
 
BAYRAMLAŞMADAN KARELER…
 
 



Cuma 20.6 ° / 7.9 °
Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °
Pazar 23.4 ° / 7.6 °