Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Tüm İlçe Müftüleri, İlçelerinin; EDP Temsilcisi Oldu

Tüm İlçe Müftüleri, İlçelerinin; EDP Temsilcisi Oldu

ISPARTA 16.11.2020 19:49:00 0
Tüm İlçe Müftüleri, İlçelerinin; 
EDP
Temsilcisi 
Oldu
Eğitime Destek Platformu Isparta İl Temsilcisi Abdurrahman Akçil, tüm İlçe Müftülerinin görev yaptıkları ilçeye Eğitime Destek Platformu İlçe Temsilcisi olarak atandığını açıkladı. Atamamalar kendilerine tebliğ edildi.
 
EĞİTİME DESTEK PLATFORMUNDAN
VİDEOKONFERANSLI TOPLANTI
Koronavirüs önlemleri kapsamında tüm toplantı ve salon programlarını iptal edilmesi üzerine Eğitime Destek Platformu Isparta İl Temsilciliğinin ilçe temsilci atama toplantısı Videokonferans yöntemi ile gerçekleştirdi.
TOPLANTIYA BAŞKAN YERİNDEN,
İLÇE TEMSİLCİLERİ EVLERİNDEN KATILDI
Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde ve Isparta’da Koronavirüse (Kovid – 19) karşı tedbirler tüm hızıyla devam ediyor. Bunlardan birisi de bugün Eğitime Destek Platformu Isparta Temsilciliğinde gerçekleştirildi. İl Temsilcisi Abdurrahman Akçil, bulunduğu mekandan Başkan Yardımcısı Gonca Kayacan ve İl Müftüsü Bayram Şahin’in de katıldığı toplantıda tüm ilçe müftüleri ile videokonferans sistemiyle toplantı yaptı.
AKÇİL; “TEMSİLCİLİK GÖREVLERİNİ
KENDİLERİNE TEBLİĞ ETTİK”
Söz konusu toplantı ile ilgili olarak bir açıklama yapan Eğitime Destek Platformu Isparta İl Temsilcisi Abdurrahman Akçil; “Eğitime Destek Platformu olarak İl Koordinatör Yardımcımız Gonca Kayacan ve İl Müftümüz  Bayram Şahin hocamız  eşliğinde tüm ilçe Müftülerimizle görüntülü sohbet gerçekleştirdik. İlçe Temsilcisi olarak atanan tüm ilçelerimizin Müftülerine ilçe temsilcilik görevlerini tebliğ ettik. Hayırlı olsun inşallah” açıklamasında bulundu.  
 

Perşembe 20.9 ° / 10.2 °
Cuma 20.6 ° / 7.9 °
Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °