Bugün, 16 Nisan 2024 Salı

Tombul, Muhasebeciler Odası’na adaylığını açıkladı

Muhasebeci ve Mali Müşavir Ramazan Alparslan Tombul, 7-8 Mayıs’ta gerçekleştirilecek olan Isparta Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası’nın kongresinde başkanlığa aday olduğunu açıkladı.

ISPARTA 29.04.2016 07:01:00 0
Tombul, Muhasebeciler Odası’na adaylığını açıkladı
Isparta Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası’nın seçimli olağan genel kurulu 7 – 8 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirilecek. Kongre öncesinde adaylığını açıklayan ilk kişi Muhasebeci ve Mali Müşavir Ramazan Alparslan Tombul oldu. Kebapçı Kadir’de dün gazetecilerle bir araya gelen Ramazan Alparslan Tombul “Grup arkadaşlarımızla birlikte meslekte vizyon sloganı ile Isparta Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odamızın yönetimine, kurallarına ve başkanlığına aday olduk”  dedi.
 Samimi bir ortamda gerçekleştirilen toplantıda konuşan Muhasebeci ve Mali Müşavir Ramazan Alparslan Tombul açıklamasına şöyle devam etti; “ Bilindiği üzere Isparta Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası 7 -8 Mayıs’ta yapılacak olağan genel kurulunda oda yönetimleri ve diğer kurallarının seçimleri yapılacak. Bizler Meslekte Vizyon Grubu olarak diyoruz ki; Adil ve hakkaniyetli, şeffaf ve hesap verebilir, katılımcı, çözüm odaklı, sürekli gelişim merkezli, sosyal olaylara duyarlı, dinamik ve değişime açık, ideolojik yaklaşımlardan uzak, diyalog ve işbirliğini önemseyen, güler yüzlü sorumluluk sahibi bir yönetim anlayışı ile Isparta Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odamızın tüm kurallara adayız. Ortaya koyduğumuz irade ve enerjiyle tüm meslek mensuplarının bu vizyonlu harekete destek vereceğine inanıyor ve güveniyoruz. Bu nedenle pek çok arkadaşımızın da isteği ve desteği üzerine bu yola çıktık” şeklinde konuştu. 

Anahtar Kelimeler:
Salı 22.7 ° / 9.1 °
Çarşamba 19.9 ° / 8.4 °
Perşembe 19.9 ° / 7.1 °