Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Toç Bir – Sen Isparta Şube Başkanı Kuddusi Uranlı’dan Çağrı; Ormanlarımız Kül Olmasın

Toç Bir – Sen Isparta Şube Başkanı Kuddusi Uranlı’dan Çağrı; Ormanlarımız Kül Olmasın

ISPARTA 10.08.2020 10:43:00 0
Toç Bir – Sen Isparta Şube Başkanı Kuddusi Uranlı’dan Çağrı; 
Ormanlarımız
Kül Olmasın
Toç Bir – Sen Isparta Şubesi Başkanı Kuddusi Uranlı, son zamanlarda orman yangınlarının bir hayli arttığını ve orman işçilerinin yangınları söndürmekte zorlandığını belirterek; “Lütfen ormanlarımız konusunda hassas ve daha dikkatli olalım” dedi.
 
Kısa adı TOÇ BİR – SEN olan Tarım ve Orman Çalışanları Birliği Sendikası Isparta Şubesi Başkanı Kuddusi Uranlı’dan vatandaşlara önemli bir çağrı geldi.
URANLI; “ORMAN YANGINLARI
KONUSUNDA DİKKATLİ OLALIM”
Orman Yangını Söndürme İşçileri de dahil olmak üzere Orman çalışanlarının sendikaları bünyesinde olduğunu ifade eden Toç Bir – Sen Isparta Şubesi Başkanı Kuddusi Uranlı, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Yaz mevsimi ve son günlerde yaşanan aşırı sıcaklıklar nedeniyle artan orman yangınlarına adeta her gün bir yenisi daha eklenmektedir. Çıkan bu orman yangınlarında yüzlerce hektar orman küle dönerken, asırlık ağaçlar ve onlarca hayvan türü yuvaları olan ormanla yok olmaktadır.
“YANGIN EKİBİNDE ÇALIŞAN
ÜYELERİMİZE ALLAH KOLAYLIKLAR VERSİN”
Meydana gelen yangınlarda Orman Teşkilatımızda çalışan ve sendikamız üyesi işçilerimiz Arazözlerle, Su Tanklarıyla, İş Makineleriyle ve bir kısmı da bizzat elleriyle bu yangınları söndürmek için zor şartlar altında çalışmaktadırlar. Ben, tüm orman işçilerimize kolaylıklar diliyorum” dedi.
“ORMANLARIMIZI
ELLERİMİZLE YAKMAYALIM”
Vatandaşlara da bu konuda önemli bir çağrıda bulunan Başkan Kuddusi Uranlı; “Vatandaşlarımızdan ricamız orman içinde ateş yakmasınlar, mangal yapmasınlar. Orman yanından geçerken araçlarının içinden sigara izmaritini atmasınlar. Çünkü, tüm bunlar orman yangınlarının başlıca sebepleridir. Bu ormanlar hepimizin. Bu ormanlar ülkemizin akciğerleridir.
“ORMAN İŞÇİLERİMİZ ALIN
TERİYLE ÇALIŞIYORLAR”
Ülkemizin akciğerleri ormanlarımızın korunması ve orman yangınlarına müdahale eden orman çalışanlarımızın alın terlerinin karşılığında yetkili sendika TOÇ BİR-SEN olarak orman yangınlarıyla mücadele eden tüm çalışanlarımıza görevlerinde başarılar diliyor, TOÇ BİR - SEN’e inanan, güvenen ve desteğini esirgemeyen tüm üyelerimize şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.
 

Perşembe 20.9 ° / 10.2 °
Cuma 20.6 ° / 7.9 °
Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °