Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Tır ve kamyon parkı 15 gün içinde açılacak

Tır ve kamyon parkı 15 gün içinde açılacak

ISPARTA 26.02.2019 07:10:00 0
Tır ve kamyon parkı 15 gün içinde açılacak
Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın tarafından kamyoncular ve tırcılar için Bozanönü Yolunda 12 bin 500 metrekarelik bir alan araç park yeri olarak tahsis edildi. Başkan Günaydın’ı ziyaret ederek teşekkür eden S.S 17 Nolu Isparta Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı İbrahim Sağ, parkın 10-15 gün içinde hizmete gireceğini söyledi.
 
Kamyoncular ve Tırcıların bağlı bulunduğu S.S 17 Nolu Isparta Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi için araç park istasyonu problemi çözüldü. Isparta Belediyesi tarafından yer temini gerçekleştirilirken Kooperatif Başkanı İbrahim Sağ ve yöneticileri ile üyeler Başkan Günaydın’ı makamında ziyaret ederek teşekkür etti.
MAHALLE ARALARINDA ARAÇLARIN BULUNMASI BİR SORUNDU
S.S 17 Nolu Isparta Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı İbrahim Sağ, nakliyecilerin sorunlarını çözen Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’a teşekkür etti. Sağ, “Kamyon garajımızın yerini çözen ve bize veren başkanımıza kamyoncularımız, tırcılarımız ve nakliyeci arkadaşlarımız adına teşekkür ediyoruz. Isparta’mızın eksikliklerinden birisiydi. Mahalle aralarında araçların bulunması bir sorundu. Allah’tan bir mani olmazsa 10-15 güne kadar garajımız devreye girecek. Ayrım yapmıyoruz, Isparta’da kooperatiften olmuş, dışarıdan arkadaşlarımız olmuş herkesin kullanabileceği, güvenlikli bir garaj olacak. Bizlere yardımcı olması ve her türlü desteği vermesinden dolayı başkanımıza teşekkür ederiz” dedi.
TÜM ARAÇLARIN BİR YERDE BULUNMASI ÖNEMLİDİR
Kooperatif yönetici ve üyelerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyetini ifade eden Başkan Günaydın da, “Kooperatifimiz daha öncede bizleri ziyaret etmiş ve bu yönde isteklerini dile getirmişlerdi. Bu park yerini şehircilik açısından önemli görüyorum. Yer temini yaptık ve arkadaşlarımıza verdik. Araçların sokaklarda, caddelerde durması uygun değildi. Tüm araçların bir yerde bulunması önemlidir. Kooperatifimizin bu haklı istekleri karşısında harekete geçerek, ilk etapta bir yer vermiştik, bunun küçük geldiğini gördük ve yeni yer arayışına geçmiştik. Şu anda yetecek bir yeri kooperatifimize verdik. Bu istek önemliydi, yerine getirdik.  Arkadaşlarımıza bu yeni bekleme istasyon yeri hayırlı olsun” şeklinde konuştu.  

Anahtar Kelimeler: açılacak içinde parkı kamyon
Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 14.2 ° / 5.9 °