Bugün, 23 Nisan 2024 Salı

TİMHADER Yetimleri Sevindirdi

TİMHADER Yetimleri Sevindirdi

ISPARTA 4.06.2019 05:37:00 0
TİMHADER Yetimleri Sevindirdi
15 Temmuz İmam Hatipliler Dernegi'nin "Yetime bir elde sen uzat" sloganı ile 24 Mayıs Cuma günü öksüz ve yetimler yararına düzenlediği iftar programında elde edilen gelirleri  Isparta 'da yaşayan öksüz yetim ve ihtiyaç sahibi çocuklara ulaştırdı.
"Gülen çocuklar, mutlu bayramlar" diyerek; Titiz bir çalışma  ile bazı okullardan da destek alinarak tespit edilen öksüz yetim ve ihtiyaç sahibi çocuklarımıza eşit olarak belirlenen limitte hediye çekleri ve bayram harçlıkları dağıtıldı. 
15 temmuz imam hatipliler derneği yönetimi tarafından hazırlanan hediye çekleri  okullar ziyaret edilerek  okul müdürleri ve öğretmenler  gözetiminde çocuklara teslim edildi. Konuyla alakalı bilgi veren dernek başkanı Ramazan Çapan : "Yetimler öksüzler ve ihtiyaç sahibi çocuklar için yapmış olduğumuz iftar programında  satmış olduğumuz iftar davetiyelerine duyarsız kalmayıp örnek davranış sergileyerek katkı sağlayan Başta il genel meclisi Başkanımız Serkan Keskin beye, Ticaret ve Sanayi odası Başkanımız Mustafa Tutar beye,  Belediye Başkanımızın eşi Şadiye Başdeğirmen hanım efendiye, Hizmet İş Sendika Başkanımız Ali Akgül beye, İlim Yayma Cemiyeti Gazali Yurdu Başkanımız Mücahid Ramazan Baygün beye, Ensar Vakfı Başkanımız Salih Arslan beye, Burak Derneğine;
Ayrıca Katılım sağlayan Belediye Başkan yardımcımız Fahretdin Gözgün beye Memur SEN Başkanımız Erdal Demiralay beye, Hassaten programının yoğunluğundan dolayı katılamasa bile bizden desteklerini hiç esirgemeyen Isparta Millet Vekilimiz Recep Özel beye ve  tüm yardım sever kadirşinas Isparta halkına teşekkürü bir borç biliyorum.
Rabbim bizleri "hayra anahtar, şerre kilit" eylesin.
Bizler sizlerin emanetini evlatlarımıza teslim ederken onların gözlerindeki mutluluğu gördük ve o şevkate muhtaç bakışlar, yapmış olduğunuz hayrın manevi büyüklüğünü bize anlatmaya yetti.  
Derneğimiz 15 Temmuz ile milli birlik,İmam Hatipliler olarak manevi kimliğimizin  gereklerini gelecek nesillere aktarmak adına yoğun çalışmalarına siz değerli halkımızın da katkılarıyla devam edecektir.
Şimdiden Ramazan Bayramınızı kutluyor, sağlık afiyet esenlikler diliyorum.
Allah sizlerden razı olsun." dedi. 

Anahtar Kelimeler: sevindirdi yetimleri timhader
Salı 22.2 ° / 11 °
Çarşamba 21.7 ° / 11.4 °
Perşembe 20.9 ° / 10.2 °