Bugün, 16 Nisan 2024 Salı

Ticari Plaka Yönetmeliği Meclisten Geçti

Ticari Plaka Yönetmeliği Meclisten Geçti

ISPARTA 6.12.2019 13:09:00 0
Ticari 
Plaka 
Yönetmeliği 
Meclisten 
Geçti
Belediye Meclisi, Plan ve Bütçe Komisyonunca hazırlanıp Meclise sunulan Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü’nün ‘Ticari Plaka Yönetmeliği’ oy birliği ile kabul edilerek Meclisten geçti.
 
Belediye Meclisi’nin Aralık ayı toplantıları bugün yapılan son toplantı ile tamamlandı. Meclis Salonunda Belediye ve Meclis Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, gündemdeki maddeler görüşülerek karara bağlandı.
TİCARİ PLAKA
YÖNETMELİĞİ
MECLİSTEN GEÇTİ
Gündemin birinci maddesinde yer alan; Ticari Plaka Yönetmeliğinin görüşülmesi konusunda Plan ve Bütçe Komisyonu tarafından hazırlanan rapor, Komisyon Başkanı Fahrettin Gözgün tarafından okundu. Söz konusu raporda; “Belediye Meclisimizin, Plan ve Bütçe Komisyonunca hazırlanıp Meclisimize sunulan raporda; Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü’nün Ticari Plaka Yönetmeliği incelenmiş olup, Komisyonumuzca uygun bulunmuştur” denildi.
OY BİRLİĞİ İLE
KABUL EDİLDİ
Söz konusu rapor daha sonra Belediye ve Meclis Başkanı Şükrü Başdeğirmen tarafından meclis üyelerinin onayına sunuldu ve oy birliği ile kabul edilerek meclisten geçti.
 
 

Salı 22.7 ° / 9.1 °
Çarşamba 19.9 ° / 8.4 °
Perşembe 19.9 ° / 7.1 °