Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Temizlikte KOÇ TEMİZLİK Güvencesini Yaşa; Ev Temizliğini Bize Bırak Zamanın Sana Kalsın

Temizlikte KOÇ TEMİZLİK Güvencesini Yaşa; Ev Temizliğini Bize Bırak Zamanın Sana Kalsın

ISPARTA 11.03.2021 08:03:00 0
Temizlikte KOÇ TEMİZLİK Güvencesini Yaşa; 
Ev Temizliğini 
Bize Bırak Zamanın 
Sana Kalsın
Koç Temizlik Sahibi Çiğdem Koç, yoğun iş hayatından sonra temizlik yapmak istemeyenler için, istediğiniz temizlik işini belirlediğiniz zaman aralığında sizlere sunmaya devam ettiğini belirterek; “Profesyonel Temizlik isteyenlerin adresi Koç Temizliktir” dedi.
 
TEMİZLİK, ÇOK
ÖNEMLİ BİR FAKTÖR
Toplumda yaşam standardının yükselmesi, hizmet anlayışının değişmesi ve kadının çalışma hayatına adım atmasıyla birlikte yaşam şartları da değişti. Yoğun çalışma saatlerinden sonra eve gelen hanımlar, evdeki görevlerini eşleriyle beraber yapmaya başladı. Ancak bazı işler var ki ne kadar görev dağılımı yapılsa da mutlaka destek almak gerekiyor. Aynı şekilde şirketler de ofis ve bürolarının konusunda aynı hassasiyeti gösteriyor. Bu işlerden biri de TEMİZLİK. Titiz ve çalışan kadınlar, işyeri sahipleri belli aralıklarla da olsa evlerine veya işyerlerine temizlik firmalarını çağırabiliyor.
ÇİĞDEM KOÇ; “HER TÜRLÜ
TEMİZLİK BİZİM İŞİMİZ”
Yoğun iş hayatından sonra temizlik yapmak istemeyenler için KOÇ Temizlik, istediğiniz temizlik işini belirlediğiniz zaman aralığında sizlere sunuyor. Yaptıkları çalışmalar hakkında açıklamada bulunan KOÇ Temizlik Sahibi Çiğdem Koç, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Temizlik Hizmetleri olarak; ev temizliği, şirket temizliği, ofis temizliği, apartman temizliği, koltuk ve halı temizliği, gibi örnek verebileceğimiz ve daha birçok hizmeti, işini severek yapan ve alanında uzman personellerle gerçekleştiriyoruz.
“SİZE BİR TELEFON
KADAR YAKINIZ”
Profesyonel bir ekip ve çalışma ile kaliteden asla ödün vermeyen firmamız müşteri memnuniyetini birinci sırada hedefliyor. Firmamız kampanyalı fiyatlarla,  Isparta’da üstün hizmet, kalite ve güvenilirliği ile sizlerle. Sizlere bir telefon kadar yakınız” ifadelerini kullandı.
İŞTE KOÇ TEMİZLİĞİN
SUNDUĞU HİZMETLER…
Peki KOÇ Temizlik hangi hizmetleri sunuyor?
Temizlik adına aklınıza gelebilecek hemen hemen her türlü işte hizmetinizde olan KOÇ Temizlik; Genel Temizlik İşlemleri, Ev Ve Ofis Temizliği, İnşaat Sonrası Temizlik, Dış Cephe ve Cam Temizliği hizmetlerini veriyor.
KOÇ TEMİZLİK İLETİŞİM;
TEL: 0545 399 94 45
ADRES:  Davraz Mahallesi 3968 Sokak
Kaya Apartmanı No.5 D: 10 – ISPARTA

 

Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 14.2 ° / 5.9 °
Pazar 18.2 ° / 4.3 °