Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Teknoloji Fakültesi Öğrencilerine Farkındalık Eğitimi

Teknoloji Fakültesi Öğrencilerine Farkındalık Eğitimi

ISPARTA 26.12.2019 15:08:00 0
Teknoloji 
Fakültesi 
Öğrencilerine 
Farkındalık Eğitimi
Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Teknoloji Fakültesi, Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı İşbirliği ve Koordinatörlüğü tarafından Isparta Ticaret Odası Konferans Salonunda Teknoloji Fakültesi öğrencilerine  "Geleceğim Mesleğim" konulu "Mesleki Teknik Eğitim ve Farkındalık" konferansı düzenlendi. Konferans saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başladı.
 
Marka Danışmanı Özel Oytun Türkoğlu söz aldı. Türkoğlu, Üniversiteler, STK'lar, Kurumlar ve Şirketlerde Markalaşma, Pazarlama, Dijital Medya ve İletişim konuları üzerine sunumlarını gerçekleştirdi.
 
 
Ardından TUSİAD Genel Kurulu Üyesi, Dijital Yuvarlak Masası Eş Başkanı, Medianova Kurucu CEO'su Serkan Sevimli hayat tecrübelerini, mesleki bilgi ve birikimlerini aktardı.
 
Prof.Dr. Reşat Selbaş, Özel Oytun Türkoğlu ve Serkan Sevimli öğrencilerden gelen sorulara yanıt verdi.
 
Konferans sonunda Konuşmacılara, Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Reşat Selbaş ve Rektör yardımcısı Prof.Dr. Hilmi Cenk Bayrakçı tarafından Plaket ve Hediye takdim edildi. "Geleceğim Mesleğim" adlı konferansa katkılarından dolayı (ISUBÜ) Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Reşat Selbaş ve Doç. Dr. Serkan ÜNCÜ'ye plaket ve hediye takdiminde bulunuldu. Takdim, ISUBÜ Rektör yardımcısı Prof.Dr. Hilmi Cenk Bayrakçı ve BAKA Isparta Koordinatörü Ömer Ferda Akyol tarafından gerçekleştirildi.
Konferans fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °
Pazar 23.4 ° / 7.6 °
Pazartesi 23.2 ° / 10.5 °