Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Tecrübelerini geleceğin iletişimcilerine anlattılar

Tecrübelerini geleceğin iletişimcilerine anlattılar

ISPARTA 29.04.2016 08:05:00 0
Tecrübelerini geleceğin iletişimcilerine anlattılar
SDÜ İletişim Fakültesi tarafından düzenlenen “Yerel Medya Buluşmaları”nın yeni etkinliği önceki gün gerçekleştirildi. Bu kapsamda SDÜ Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğretim Görevlisi Zafer Çağlar, Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şevket Karahan ile Isparta Postası Gazetesi’nden Yasin Şişman ve Onur Bedir öğrencilerle buluştu.
Hukuk Fakültesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen etkinlikte, Öğretim Görevlisi Zafer Çağlar, iletişimin öneminden bahsederek öğrencilere “Kendinizi geliştirmek için sürekli okuyun, donanımlı bireyler olun. Hayatınızın en güzel günlerini öğrencilik yıllarınız oluşturur. Bugünlerinizin öneminin farkına vararak yaşayın. ” mesajını verdi.
Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şevket Karahan ise yerel medya ile ulusal medya arasındaki farklara değinerek “Bugün donanım sahibi olmayan hiçbir birey başarılı olamaz. Kendini geliştirmiş, özgüveni yüksek bireyler olmalıyız. Günümüzde gazetecilik teknolojik açıdan kolay imkanlara sahip olsa da mesleğimiz, zor şartlar altında icra edilmektedir.” dedi.
Isparta Postası Gazetesinden Yasin Şişman ve Onur Bedir de mesleğe ilişkin yaşadıkları tecrübeleri öğrencilerle paylaşarak sektörün ihtiyacını karşılayacak donanımlı ve nitelikli bireylerin yetişmesi gerektiğini vurguladı. Kendilerinin bu eğitimi almadıklarını fakat mesleklerini severek icra ettiklerini de ifade eden konuşmacılar, öğrencilerin meslek hayatına katkıda bulunmak adına her türlü desteği vermeye hazır olduklarını söyledi. 

Anahtar Kelimeler:
Perşembe 20.9 ° / 10.2 °
Cuma 20.6 ° / 7.9 °
Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °