Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

TCDD ile Sözleşme aşamasındayız

TCDD ile Sözleşme aşamasındayız

ISPARTA 13.08.2019 10:31:00 0
TCDD ile 
Sözleşme 
aşamasındayız
Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Isparta Gar’ın olduğu yere yapacakları ‘Millet Bahçesi’ konusunda Devlet Demir Yolları ile Gar’ın kendilerine devri için sözleşme aşamasına geldiklerini söyledi.
 
Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, önceki gün IYAŞ Kongre Merkezinde gerçekleştirilen bayramlaşma töreninde gazetecilerin gündemle ilgili sorulanını yanıtladı.
BAŞDEĞİRMEN; “TCDD İLE
SÖZLEŞME AŞAMASINA GELDİK”
Isparta’ya yapılacak olan Millet Bahçesi ile ilgili soruyu yanıtlayan Başkan Başdeğirmen; “Bilindiği gibi Millet Bahçeleri projesi sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın bir fikri. Tüm ülke genelinde uygulamaya konulan bu projeyi biz de şehrimizde yapacağız ve milletimizin huzurunu, refahını artırmak için çalışmalara başladık.
“ARAZİ ÜZERİNDE
ÇALIŞMALARA BAŞLAYACAĞIZ”
Bu konuda yer olarak şuanda Isparta Gar’ın bulunduğu ve mülkiyeti Devlet Demir Yollarına (TCDD) ait olan araziyi belirledik. Yaptığımız çalışmalar çok iyi ilerliyor. Devlet Demir Yolları ile söz konusu arazinin tarafımıza tahsisi için sözleşme aşamasına geldik. Sözleşmeyi imzaladıktan sonra arazi üzerinde çalışmalara başlayacağız” dedi. 

Anahtar Kelimeler: ilesözleşmeaşamasındayız tcdd
Çarşamba 21.7 ° / 11.4 °
Perşembe 20.9 ° / 10.2 °
Cuma 20.6 ° / 7.9 °