Bugün, 23 Nisan 2024 Salı

TBB Meclis Üyeliği seçimi yapıldı

TBB Meclis Üyeliği seçimi yapıldı

ISPARTA 9.05.2019 17:32:00 0
TBB Meclis Üyeliği seçimi yapıldı

Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) Meclis Üyeliği seçimleri gerçekleştirildi. Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in doğal üye olarak girdiği mecliste ayrıca 3 asil ve 2 yedek üye seçimleri ile meclis üyeleri arasından da bir üye seçimi gerçekleştirildi.

Halı Sarayı Düğün Salonu’nda Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in Divan Başkanlığı yaptığı seçimlerde Katip Üyeliklere Şarkikaraağaç Belediye Başkanı İsa Çarkacı ve Uluborlu Belediye Başkanı Mehmet Aziz Tuna seçildi.

Yapılan seçimler sonrasında Isparta ili içerisindeki belediye başkanları arasından gizli oyla yapılan seçimler sonrasında asil üyeliklere Senirkent Belediye Başkanı Kadir Heybeli, Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök ve Şarkikaraağaç Belediye Başkanı İsa Çarkacı seçildi. Kuleönü Belediye Başkanı Nuri Erdoğan ve Güneykent Belediye Başkanı Metin Kutsal’ın yedek üye olarak belirlendiği seçimlerde ayrıca Türkiye Belediyeler Birliği Meclisine, meclis üyesi olarak da, Isparta Belediye Meclisi Üyesi Fahretdin Gözgün seçildi.


Anahtar Kelimeler: yapıldı seçimi ?yeliği meclis
Salı 22.2 ° / 11 °
Çarşamba 21.7 ° / 11.4 °
Perşembe 20.9 ° / 10.2 °