Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Tarım, Orman Şurası yapıldı: Eksiklerimiz Fazlalarımız…

Tarım, Orman Şurası yapıldı: Eksiklerimiz Fazlalarımız…

ISPARTA 1.08.2019 12:25:00 0
Tarım, Orman Şurası yapıldı: 
Eksiklerimiz
Fazlalarımız…
Tarım ve Orman Sektörü Değerlendirme Toplantısı Yapıldı. 3. Tarım Şurasına hazırlık amaçlı Tarım ve Orman Sektörü değerlendirme toplantısı Isparta İl Tarım Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleştirildi. Toplantıda, tarımdaki eksiklerimiz ve fazlalarımız masaya yatırıldı.
 
Toplantıya ISUBU Rektör yardımcısı Prof. Dr. İsa Telci, Orman Bölge Müdürümüz Kenan Akduman, Isparta İl Tarım Müdürü Enver Murat Dolunay, DSİ 18. Bölge Müdürü Mahmut Berber, ISUBÜ Orman Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yılmaz Çatal ve Tarım Bilimleri ve Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Adnan Nurhan Yıldırım, Isparta Ziraat Odası Başkanı Muslahattin Can SELÇUK, Bölge Müdür Yardımcılarımız, Şube Müdürlerimiz, Sivil Toplum Örgütü Temsilcileri katıldı.
 
Değerlendirme Toplantısı 3. Tarım Şurasına hazırlık amacıyla Ülkemizde ve Isparta yöresinde uygulanan mevcut Tarım ve Orman politikalarının değerlendirilmesi, orman kaynaklarının sürekliliğe dayalı faydalanılması ve tabiata zarar vermeyecek şekilde yeni teknolojik buluşlarla geliştirilmesi ve toplum yararına çok yönlü olarak katkı sağlanmasıyla ilgili katılımcıların görüşleri alındı.
 
 

Cuma 20.6 ° / 7.9 °
Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °
Pazar 23.4 ° / 7.6 °