Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Tarım Fuarı, tüm kesimleri bir masa etrafında topladı: Bu fotoğrafta Yok Yok!

Tarım Fuarı, tüm kesimleri bir masa etrafında topladı: Bu fotoğrafta Yok Yok!

ISPARTA 17.11.2019 09:08:00 0
Tarım Fuarı, tüm kesimleri bir masa etrafında topladı: 
Bu fotoğrafta 
Yok Yok!
Bu yıl 15’incisi gerçekleştirilen ve Gökkubbe Fuar ve Kongre Merkezinde açılan Tarım ve Hayvancılık Fuarı, işadamından köşe yazasına kadar bir çok kesimi bir araya getirdi.
 
Işıkkent Mahallesindeki Gökkubbe Fuar ve Kongre Merkezinde geçtiğimiz gün açılan 15’inci ‘Yayla Şartlarında Tarım ve Hayvancılık Fuarı’nın açılış törenine; Vali Ömer Seymenoğlu, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Vali Yardımcısı Hakan Kubalı, Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Tutar ve Meclis Başkanı Osman Şahlan, Isparta Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkan Vekili Ahmet Tural, Ziraat Odası Başkanı Müstahattin Can Selçuk, çevre il ve ilçelerden Ticaret Borsası Başkanları ve çok sayıda davetli katıldı.
100’Ü AŞKIN FİRMA STAND AÇTI
14 – 17 Kasım tarihleri arasında açık olacak fuara 100’ü aşkın firma katılırken ziyaretçi sayısının 45 bin kişiyi bulması bekleniyor. Fuarda Damlama sulama sistemleri, gübre, fide ve fidan laboratuvarları, meyvecilik, ambalaj ve paketleme, soğuk hava depoları, hayvancılık, süt sağma makineleri, bankalar, ihracatçı firmalar, süt sanayi, organik tarım, tarımsal yayıncılık konusunda faaliyette bulunan firmalar tarım ve hayvancılık sektöründe ziyaretçilere sektördeki yenilikler sunuluyor.
TARIM FUARI, TÜM KESİMLERİ
BİR MASA ETRAFINDA TOPLADI
Yoğun ilgi gören Tarım Fuarında ilginç görüntüler de oluşuyor. Bunlardan birisi de dün bir standda yaşandı. Isparta Ticaret ve Sanayi eski Başkanı Hasan Hüseyin Kaçıkoç, İşadamıları, emekli Eğitimci ve Köşe Yazarı Sümer Şenol, Dernek Başkanları ve Köşe Yazarları bir masa etrafında toplanarak bir araya geldiler. Oldukça samimi bir ortamda geçen sohbette fuarla ilgili görüş alışverişinde bulundular.
 

Perşembe 20.9 ° / 10.2 °
Cuma 20.6 ° / 7.9 °
Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °