Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Tarihi Namazgahta Düzenleme Çalışmaları; Son Aşamaya Geldi

Tarihi Namazgahta Düzenleme Çalışmaları; Son Aşamaya Geldi

ISPARTA 22.07.2021 09:21:00 0
Tarihi Namazgahta Düzenleme Çalışmaları; 
Son
Aşamaya 
Geldi
Isparta Belediyesi Yenice Mahallesinde bulunan tarihi namazgahta düzenleme çalışmaları yapıyor. Tamamlanma aşamasına gelen namazgahın yer döşemeleri kaldırılarak yerine begonit taş döşemesi yapıldı.
 
Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, düzenleme çalışmalarında son aşamaya gelinen tarihi namazgah alanında incelemelerde bulundu. Başkan Başdeğirmen’e Yenice Mahallesi Muhtarı İsmail Akkaya ve mahalle sakinleri de eşlik etti. Yenice Mahallesi 2509 sokak üzerinde bulunan ve tarihi namazgahın bulunduğu alanda gerçekleştirilen düzenlemelerden dolayı Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e teşekkür eden Muhtar İsmail Akkaya, yapılan çalışmaları her zaman takdirle karşıladıklarını belirtti.
 
Akkaya, “Başkanım siz neredeyseniz biz de oradayız. Her yatırımı, her çalışmayı yerinde inceliyorsunuz, fikirlerimizi alıyorsunuz” dedi. Mahalle sakinleri de gerek namazgah bölümünün gerekse hemen üst bölümde yer alan yeşil alanın düzenlenmesinden dolayı duydukları mutluluklarını dile getirerek, Başkan Başdeğirmen’e teşekkür etti. Mahalle sakinleri, “Başkanım yer döşemeleri çok güzel oldu. Belediyemiz taşı kendisi üretiyor ve döşüyor, çok memnun olduk, gurur duyduk. Allah razı olsun, sağlık versin” şeklinde konuştu. Mahallenin gençleri de Başkan Başdeğirmen’den voleybol, basketbol sahasının da bulunacağı spor alanı taleplerini ilettiler.
 
Başkan Başdeğirmen, Kayabaşı mevkiine gençlerin istediği spor alanının 2022 yılında yapılacağı müjdesini verdi. Çocukların oyun parkı isteklerinin de yerine geleceğini aktaran Başdeğirmen, mahalledeki mevcut parka da ilave oyuncaklar konacağını ve yenileneceğini dile getirdi. Amaçlarının vatandaşların memnuniyeti olduğunu dile getiren Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen “Amacımız vatandaşımızın isteğini mümkün olduğunca yerine getirebilmek” dedi. Belediye olarak kaliteli ve sağlam bir ekibe sahip olduklarını kaydeden Başdeğirmen, “Namazgahımızın birkaç eksiği kaldı. Onları da tamamlayacağız.
 
Aydınlatmasını yapacağız, güzel bir yer olacak. Vatandaşımızın fikirleri doğrultusunda çalışmalarımıza yön veriyoruz” görüşlerinde bulundu.

Cuma 20.6 ° / 7.9 °
Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °
Pazar 23.4 ° / 7.6 °