Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Tarihi Ayazmana Mesireliğinde Renk Cümbüşü Yaşanıyor; Isparta’da Sonbahar Bir Başkadır

Tarihi Ayazmana Mesireliğinde Renk Cümbüşü Yaşanıyor; Isparta’da Sonbahar Bir Başkadır

ISPARTA 25.10.2020 12:43:00 0
Tarihi Ayazmana Mesireliğinde Renk Cümbüşü Yaşanıyor; 
Isparta’da 
Sonbahar 
Bir Başkadır
Mevsimlerin her biri ayrı güzel. Sonbahar, sararan yapraklar, yüzünü daha az gösteren güneş ve soğuyan havayla birlikte yaza güle güle diyor. Ortaya ise renk cümbüşü çıkıyor.
 
Isparta sonbaharın gelişiyle birlikte hüzünlü bir havaya büründü. Ağaçlar yapraklarını dökerken doğa yeşilden sarıyla dönmeye başladı. Bazı yerlerde ise adeta renk cümbüşü yaşanıyor.
ISPARTA’DA SONBAHAR
BİR BAŞKA GÜZEL...
Isparta’nın özellikle yaz aylarında piknik açısından en büyük rağbet gösterilen, Yüzyıllık Kestane ağaçlarının bulunduğu ve bugünlerde de kestane hasadının yapıldığı bölgede bambaşka bir güzellik dikkat çekiyor.
AYAZMANA MESİRELİĞİ GENÇLERİN
EN ÇOK RAĞBET GÖSTERDİĞİ MEKAN OLUYOR
Son Baharın gelmesiyle ve havaların soğumasıyla birlikte Isparta’da son günlerin güneşli geçiyor olmasını fırsat bilen ve bugünlerde yaz mevsimine göre az da olsa piknikçilerin veya gençlerin uğrak yeri olan Tarihi Ayazmana Mesireliğinde yerlere dökülen yaprakların bulunduğu ahşap banklarda oturarak sonbaharın tadını çıkartıyor. Hatta bazıları da bu gizemli sonbahar manzaralarını cep telefonlarının kayıt tuşlarına basarak ölümsüzleştiriyor.

Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 14.2 ° / 5.9 °
Pazar 18.2 ° / 4.3 °