Bugün, 16 Nisan 2024 Salı

Sözün Bittiği Yer: 33 ŞEHİT

Sözün Bittiği Yer: 33 ŞEHİT

ISPARTA 28.02.2020 06:12:00 0
Sözün Bittiği Yer: 
33 ŞEHİT
Dün akşam saatlerinde Suriye'nin İdlib kentinde rejim güçlerinin hain saldırısı sonrası 33 askerimiz şehit olurken 32 askerimiz yaralandı.  
 
Esed rejiminin dün akşam saatlerinde gerçekleştirdiği hain saldırı sonucu 33 askerimiz şehit oldu, 32 askerimiz ise yaralandı. Bu hain saldırıya Türk Silahlı Kuvvetleri'nin karşılık verdiği anlar paylaşıldı.
33 ŞEHİDİMİZ VAR
Hatay Valisi Rahmi Doğan, İdlib'de Esed rejimi unsurlarınca Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) unsurlarına düzenlenen hava saldırısında 33 Mehmetçiğimizin şehit olduğunu açıkladı.
"32 YARALIMIZ VAR"
Hatay Valisi Rahmi Doğan, İdlib'de Suriye ordusu güçleri tarafından TSK unsurlarına düzenlenen saldırıya ilişkin yaptığı dördüncü açıklamada, "Bugün İdlib'te TSK mensuplarına karşı yapılan saldırı sonucu 29 Mehmetçiğimiz şehit oldu, diye paylaşmıştık. Ağır yaralılarımızın olduğunu ifade etmiştik. Ağır yaralı olan askerlerimizden 4 tane Mehmetçiğimiz daha şehit olmuştur. Hava saldırı sonucu 33 Mehmetçiğimiz şehit olmuştur. Diğer yaralılarımızın tedavileri devam etmektedir. Şu an itibariyle 32 yaralımız var ve bu yaralı askerlerimizin hiçbirinin hayati tehlikesinin olmadığını söyleyebilirim. Bu yaralılarımızın bütün tedavileri sağlık personelimiz tarafından yerine getirilmektedir." ifadelerini kullandı. 33 şehit verdiğimiz hain saldırı sonrası, TSK'nın Esed rejimini vurduğu anlar paylaşıldı
GÜVENLİK ZİRVESİ'NİN ARDINDAN
BAKAN VE KOMUTANLAR SINIRA GİTTİ
Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleştirilen "Güvenlik Zirvesi" sonrasında, beraberinde Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Dündar ve Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Küçükakyüz ile Suriye sınırına gitti.
 
 
 

Anahtar Kelimeler: şehit yer33 bittiği söz?n
Salı 22.7 ° / 9.1 °
Çarşamba 19.9 ° / 8.4 °
Perşembe 19.9 ° / 7.1 °