Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Söz verilmiş işleri tamamlayalım

Söz verilmiş işleri tamamlayalım

ISPARTA 3.11.2018 06:25:00 0
Söz verilmiş işleri tamamlayalım
Vali Şehmus Günaydın, veda etmek için İl Genel Meclisi oturumuna katıldı. Meclis üyelerinden helallik isteyen Vali Günaydın yaptığı konuşmada “sizlerden son isteğim, yarım kalan işler varsa bunların süratle tamamlanmasıdır. Vatandaşa verilmiş sözler varsa bunları yerine getirmek lazım. Söz verilmiş işleri tamamlarsanız beni mutlu edersiniz” dedi.
Kayseri Valiliğine tayini çıkan Vali Şehmus Günaydın veda ziyaretleri kapsamında İl Genel Meclisi ve İl Özel İdaresini de ziyaret etti. İl Genel Meclisi Başkanı Ali Bolat, hizmetlerinden ötürü Vali Günaydın’a teşekkür etti. Bolat, “Valimiz kararname neticesinde Isparta’dan Kaysere iline tayini çıktı. Kendisine hayırlı olmasını diliyorum. 2.5 yıldır Sayın Valimizle birlikte meclisimiz ve Özel İdaremiz birlikte görev yapıyoruz. Büyük projelere imza attık. Başarılı projelere imza attık. Türkiye’de rekorlara imza attık. Sayın Valimize ilimize vermiş katılardan desteklerden ve yapmış olduğu hizmetlerden ötürü teşekkürü borç biliyorum” dedi.
VATANDAŞIN BEKLENTİLERİ ÇEŞİTLENDİ
Vali Günaydın, İl Genel Meclisi üyelerine desteklerinden ötürü teşekkür ederek “2,5 yıldır sizlerle birlikte Ispartalı vatandaşlarımıza hizmet etmeye çalışıyoruz. Desteklerinizden ötürü teşekkür ediyorum. Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz. Siz ne kadar şunu yaptık’ deseniz de, ortada bir şey olması gerekir. Vatandaşın hizmeti hissetmesi lazım. Yaklaşık 180 köye gittim. Bu köy gezilerimizde İl Genel Meclis üyesi arkadaşlarımızın da olmasını istedim. Siz bir sorunu tespit etmek isterseniz o bölgede görev yapan kişileri de dinlediğinizde daha iyi hizmet edersiniz.  Yapılan hizmetlerin taktiri Ispartalı hemşerilerimizindir. Bu takdiri vatandaşımız yapacaktır: Rakamlar doğruyu söyler. Rakamlara bakarak daha önce neredeydik, şimdi neredeyiz bunu tespit edebilirsiniz. Yapılmayanlar eksiklikler olabilir. Ama ben inanıyorum ki sizlerin bu çaba ve gayreti olduğu müddetçe Isparta'mızın en ücra köşesine kadar en güzel hizmetler gidecektir. Düne kadar 2 greyder, 2 kamyon kumla mutlu olan vatandaşımız şimdi sathi kaplama asfaltı bile istemiyor. Eskiden köyde sokak arasına beton atardık onu istemiyorlar. Bunlar vatandaşımızın değişen ve gelişen koşullardaki taleplerinin arttığını, çeşitlendiğini gösteriyor. İl Özel İdaremizin çok güzel dönemleri oldu. Yaptıkları bütçenin 2-3 katı borcu olan Özel İdareler var. Isparta’mızın İl Özel İdaresinin böyle bir sorunu yok. Bütçesi denk gidiyor, bütçesi fazla veriyor. Verimli kullanılıyor. Bunlar da hep sizlerin sayesinde oluyor. Benim gitmeden önce sizlerden son isteğim, yarım kalan işler varsa bunların süratle tamamlanmasıdır. Vatandaşa verilmiş sözler varsa bunları yerine getirmek lazım. Söz verilmiş işleri tamamlarsanız beni mutlu edersiniz. Tekrar hepinize teşekkür ediyorum” diye konuştu.
ZADEOĞLU’NDAN 15 TEMMUZ TABLOSU
İl Genel Meclisinin ardından, Isparta İl Özel İdaresini ziyaret Veli Şehmus Günaydın’ı İl Özel Genel Sekreteri Mahmut Zadeoğlu karşıladı. Zadeoğlu “Sayın Valimizin yeni görev yerinin hayırlı olmasını diliyorum. Valimizle birlikte başarılı işlere imza attık. İlimize vermiş olduğu hizmetlerden ötürü teşekkür ediyorum” dedi. Daha sonra İl Özel İdare Genel Sekreteri Mahmut Zadeoğlu, Vali Şehmus Günaydın’a 15 Temmuz Destanı konulu bir tablo hediye etti.
VALİ GÜNAYDIN’DAN ÖZEL İDARE ÇALIŞANLARINA TEŞEKKÜR
Vali Günaydın, büyük işlerin arkasında büyük işler başaran personellerin bulunduğunu söyleyerek İl Özel İdaresindeki personellerle helalleşerek vedalaştı. Vali Günaydın özellikle son yıllarda yapılan sıcak asfalt yapımlarında özel idarenin azimli çalışmasının sonucunda Türkiye rekoru kırıldığını belirterek, Isparta adının Türkiye’ye duyurulmasında Özel İdarenin önemli bir rol üstlendiğini belirtti. Ayrıca gece gündüz çalışan özel idare personeline emeklerinden dolayı teşekkürlerini sundu. GÜLSES GAZETESİ
 

Anahtar Kelimeler:
Cumartesi 14.2 ° / 5.9 °
Pazar 18.2 ° / 4.3 °
Pazartesi 20.4 ° / 7.1 °