Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

SON DAKİKA HABER Sağlık – Sen Isparta Şube Başkanı Erdal Demiralay; Sorun Düzeltilecek ve Çözüme Kavuşacak

SON DAKİKA HABER Sağlık – Sen Isparta Şube Başkanı Erdal Demiralay; Sorun Düzeltilecek ve Çözüme Kavuşacak

ISPARTA 3.12.2021 09:23:00 0
SON DAKİKA HABER
Sağlık – Sen Isparta Şube Başkanı Erdal Demiralay; 
Sorun 
Düzeltilecek ve
Çözüme Kavuşacak
Sağlık – Sen Isparta Şube Başkanı Erdal Demiralay, geçtiğimiz gün Sağlık Bakanı tarafından açıklanan ve hekimlerin maaşlarına zam yapılıp sağlık çalışanlarının maaşlarına zam yapılmamasını öngören uygulama hakkında sahadan gelen tepkiler neticesinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatları ile TBMM’de yeni düzenlemeler yapılmaya başlandığını belirterek; “İnşaallah bu adaletsizlik ve sorun en kısa zamanda çözüme kavuşacak” dedi.
 
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın iki gün önce açıkladığı ve hekimlerin maaşlarına zam yapılacağı yönündeki açıklamalarının ardından sağlık çalışanları kendi maaşlarında iyileştirilmenin gündeme gelmemesine tepki göstermiş ve söz konusu hatadan en kısa sürede dönülmesini istemişti.
BAŞKAN DEMİRALAY; “CUMHURBAŞKANIMIZ TALİMAT
VERDİ SORUN DÜZELTİLECEK VE ÇÖZÜME KAVUŞACAK
Ortaya çıkan adaletsizlik ve sorunun çözümü noktasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimat verdiğini ve TBMM’de bu konuda yeni düzenlemeler yapılmaya başlandığını ifade eden Sağlık – Sen Isparta Şube Başkanı ve Memur – Sen İl Temsilcisi Erdal Demiralay, konu ile ilgili olarak açıklamada bulundu.
“KENETLENMEMİZ GEREKİRKEN ALABİLDİĞİNE
AYRIŞTIRICI, HOŞ OLMAYAN SÖYLEMLERE ŞAHİT OLDUM”
Başkan Demiralay açıklamasında; “Kıymetli sağlık ve sosyal hizmet çalışanı arkadaşlarım. Üzülerek belirtmem gerekiyor ki şu salgın döneminde tüm meslek grupları birbirimize daha çok kenetlenmemiz gerekiyor iken alabildiğine ayrıştırıcı, hoş olmayan söylemlere şahit oldum. Bu güne kadar olduğu gibi bundan sonrada kin ve nefretten, yalan, iftira vb. gibi eylemlerden uzak hak ararken başkasının hakkına girmeden yol yürümeye devam etmeye çalışacağız inşaallah.
“SÖZDE STK’LARIN
SÖYLEMLERİNE İTİBAR ETMEYİN”
Sahadan gelen tepkiler neticesinde sayın Cumhurbaşkanımızın talimatları ile Türkiye Büyük Millet Meclisinde yeni düzenlemeler yapılmakta olup arkadaşlarımızın sözüm ona STK adı altında bazı marjinal grupların söylemlerine itibar etmemeleri yapılacak olan eylemlerde mutlaka kurumlardaki temsilci kardeşlerimizle veya bizlerle istişare halinde olmalarını, hak ararken haksız duruma düşmememiz açısından mühim olduğunu belirtmek istiyorum” dedi.  

Cuma 20.6 ° / 7.9 °
Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °
Pazar 23.4 ° / 7.6 °