Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Son Dakika Haber Isparta’da KOMUTANLAR Değişti!

Son Dakika Haber Isparta’da KOMUTANLAR Değişti!

ISPARTA 5.08.2020 07:07:00 0
Son Dakika 
Haber 
Isparta’da 
KOMUTANLAR
Değişti!
Yüksek Askeri Şura (YAŞ), kararları kapsamında; Kara, Deniz ve Hava Kuvvet Komutanlıkları bünyesindeki general ve amiral atamaları, Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre; Isparta’da görev yapan komutanların görev yerleri de değiştirildi.
 
GÖREV YERLERİ DEĞİŞTİ
Kara, Deniz ve Hava Kuvvet Komutanlıkları bünyesindeki general ve amiral atamaları, Resmi Gazete'de yayımlandı.  Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yer alan atama kararına göre; Kara, Deniz ve Hava Kuvvetleri Komutanlığı'nda 127 general ve amiralin görev yerleri değişti. Bu kapsamda, Kara Kuvvetleri'nde 74 General, Deniz Kuvvetleri'nde 36 amiral ve Hava Kuvvetleri Komutanlığı'nda 17 generalin görev yerleri ve pozisyonları değişti.
İŞTE KOMUTANLARIN
YERİ GÖREV YERLERİ
Yapılan atamalarla; Isparta Garnizon Komutanı ve Isparta Terörle Mücadele Eğitim ve Tabikat Komutanı Tuğgeneral Tamer Atay Genel Kurmay Başkanlığı (Ankara) emrine atandı.
EMEKLİ OLAN BUDAKÇI’NIN
YERİNE TAYANÇ ATANDI
Eğirdir Dağ Komando Okulu Ve Eğitim Merkezi Komutanı Tuğgeneral Aydoğan Budakçı YAŞ kararları çerçevesinde geçtiğimiz günlerde emekliye ayrılmıştı. Budakçı’nın yerine Vize – Kırklareli’de bulunan
41. Tugay Komutanı Tümgeneral Emre Tayanç atandı.
KARA HAVACILIK OKULU
BAŞKANI YAYAN OLDU
Halen Isparta Kara Havacılık Okulu Erkan Başkanı olarak görev yapmakta olan Tuğgeneral İsmail Yayan, aynı okulun Komutanlığına atandı.
 
 

Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 14.2 ° / 5.9 °
Pazar 18.2 ° / 4.3 °