Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

SON DAKİKA HABER Emekli İmam Koronavirüs’ten Vefat Etti

SON DAKİKA HABER Emekli İmam Koronavirüs’ten Vefat Etti

ISPARTA 17.11.2020 07:10:00 0
SON DAKİKA 
HABER 
Emekli İmam 
Koronavirüs’ten
Vefat Etti
Emekli İmam Mustafa Gürsoy, iki haftadır Covid – 19 tedavisi gördüğü hastanede dün gece vefat etti. Cenazesi bugün saat 14.00’de merkez Sav Kasabasında toprağa verilecek.
 
KORONAVİRÜS TEHLİKE
SAÇMAYA DEVAM EDİYOR
Çin’in Wuhan kentinde ortaya çıkan ve kısa sürede tüm dünyayı adeta esir alan Koronavirüs pandemisi tehlike saçmaya ve can almaya devam ediyor. Isparta’nun bu konuda son olarak hayatını kaybeden bir Emekli İmam – Hatip oldu.
EMEKLİ İMAM
COVİD – 19’DAN
VEFAT ETTİ
Uzun yıllar Isparta’nın Yalvaç İlçesi başta olmak üzere çeşitli camilerde İmam – Hatip olarak görev yapan ve emekli olduktan sonra memleketi Sav Kasabasında ikamet eden ve geçtiğimiz yıllarda kısmi felç geçirdiği için yatağa bağlımlı olarak yaşamını sürdürmekte olan Mustafa Gürsoy, iki haftadır Covid – 19 tedavisi gördüğü hastanede dün gece vefat etti. 
CENAZESİ SAV MERKEZ
CAMİDEN KALDIRILACAK
Öte yandan, vefat eden Emekli İmam Mustafa Gürsoy, 17 Kasım 2020 Salı Günü yani bugün saat: 14.00’de Sav Kasabası Merkez Camiinde kılınacak cenaze namazının ardından Kasaba Mezarlığında toprağa verilecek.
YUNUS ÖZLER’DEN
BAŞSAĞLIĞI
ÖZLER Ajans Basın – Yayın, Reklam ve Tanıtım Hizmetleri (Medya32) olarak, merhum hocamıza Allah’tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı diliyorum.
Yunus ÖZLER
 

Cuma 20.6 ° / 7.9 °
Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °
Pazar 23.4 ° / 7.6 °