Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

SON DAKİKA FLAŞ HABER O Sendikanın Şube Başkanı; Kamu – Sen İl Temsilcisi Oldu

SON DAKİKA FLAŞ HABER O Sendikanın Şube Başkanı; Kamu – Sen İl Temsilcisi Oldu

ISPARTA 1.12.2021 20:24:00 0
SON DAKİKA
FLAŞ HABER 
O Sendikanın Şube Başkanı; 
Kamu – Sen 
İl Temsilcisi 
Oldu
Geçtiğimiz hafta sonu yapılan son kongre ile Türkiye Kamu – Sen Isparta İl Temsilciliğine bağlı sendikaların kongrelerinin tamamlanması ile gözler Kamu – Sen İl Temsilcisinin kim olacağına çevrilmişti. …Ve Türkiye Kamu – Sen Yönetimi yaptığı toplantıda Türkiye Kamu – Sen Isparta İl Temsilciliğine Türk Tarım Orman – Sen Isparta Şubesi Başkanı Süleyman Hilmi Yılmaz’ı atadı.
 
Türkiye Kamu – Sen Isparta İl Temsilciliğine bağlı sendikaların kongreleri 13 Kasım tarihinde Türk Eğitim – Sen Isparta Şubesi ile başlamış ve geçtiğimiz hafta sonu yani 27 Kasım Cumartesi günü gerçekleştirilen Türk Tarım Orman – Sen Isparta Şubesi kongresi ile sona erdi.
MERAKLE BEKLENEN
SORU CEVABINI BULDU
Türkiye Kamu – Sen’de kongrelerin tamamlanmasının ardından gözler Kamu – Sen İl Temsilcisinin kim olacağına çevrilmiş ve bu ismin kim olacağı merakla bekleniyordu.
SÜLEYMAN HİLMİ
YILMAZ KAMU – SEN
ISPARTA İL TEMSİLCİSİ OLDU
…Ve Türkiye Kamu Sen Genel Merkezi Yönetim Kurulu geçtiğimiz gün yaptığı toplantıda Türkiye Kamu – Sen Isparta İl Temsilciliğine Türk Tarım Orman – Sen Isparta Şubesi Başkanı Süleyman Hilmi Yılmaz’ı atanmasına karar verdi.
KAMU – SEN ISPARTA
TEMSİLCİLİĞİNE
YAZI GÖNDERİLDİ
Bu doğrultuda; Türkiye Kamu – Sen Isparta Temsilciliğine Genel Başkan Önder Kahveci ve Genel Başkan Yardımcısı Yücel Kazancıoğlu imzalı atama yazısı gönderildi.
DEVİR – TESLİM
TÖRENİ YAPILACAK

Bilindiği gibi, Türkiye Kamu – Sen Isparta İl Temsilciliği görevini uzun yıllardır yürüten Ali Balaban, emekli olması nedeniyle Türk Eğitim – Sen Isparta Şube Başkanlığına aday olmamış ve dolayısıyla Kamu – Sen Isparta Temsilciliği görevinden de ayrılmıştı. Bu konuda önümüzdeki günlerde Kamu – Sen Isparta Temsilciliğinde devir – teslim töreni yapılacağı ve Ali Balaban’ın görevi Süleyman Hilmi Yılmaz’a devredeceği öğrenildi.
Kamu – Sen Isparta İl Temsilciliği görevine atanan Süleyman Hilmi Yılmaz’ı tebrik ediyor, yeni görevinde başarılar diliyoruz.
MEDYA32

Cuma 20.6 ° / 7.9 °
Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °
Pazar 23.4 ° / 7.6 °