Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Son Dakika FLAŞ HABER Başvurular Yarın Başlıyor İşsizlere Bir Müjde Daha; O Müdürlüğe de Temizlik İşçisi Alınacak

Son Dakika FLAŞ HABER Başvurular Yarın Başlıyor İşsizlere Bir Müjde Daha; O Müdürlüğe de Temizlik İşçisi Alınacak

ISPARTA 13.09.2020 11:37:00 0
Son Dakika 
FLAŞ HABER 
Başvurular Yarın Başlıyor 
İşsizlere Bir Müjde Daha;  
O Müdürlüğe de
Temizlik İşçisi
Alınacak
İŞKUR Isparta İl Müdürlüğü’nün Toplum Yararına Programı kapsamında Milli Eğitim Müdürlüğünden sonra Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Isparta İl Müdürlüğü’ne de 7 Temizlik İşçisi alınacak. Başvurular yarın başlıyor ve internet üzerinden yapılacak.
 
Bilindiği gibi; İŞKUR İl Müdürlüğü’nün Toplum Yararına Programı kapsamında Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde Isparta’daki Okullarda 9 ay süreyle çalıştırılmak üzere 400’ü temizlik görevlisi, 183’ü Güvenlik Görevlisi olmak üzere toplam 583 kişi alınacaktı. Kur’a sistemiyle belirlenecek başvurular koronavirüs pandemisi nedeniyle durdurulmuş ve geçtiğimiz gün tekrar açılmıştı.
AİLE, ÇALIŞMA VE SOSYAL HİZMETLER
MÜDÜRLÜĞÜ’NE DE 7 TEMİZLİK İŞÇİSİ ALINACAK
Konu ile ilgili olarak edinilen bilgilere göre; İŞKUR Isparta İl Müdürlüğü’nün Toplum Yararına Programı kapsamında Milli Eğitim Müdürlüğünden sonra Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Isparta İl Müdürlüğü’ne de 7 Temizlik İşçisi alınacak.
BAŞVURULAR YARIN BAŞLIYOR
Söz konusu başvurular aynı Milli Eğitim Müdürlüğü için yapılacak başvurular gibi 14 Eylül 2020 Pazartesi gününden itibaren başlayacak ve İşkur’un internet sitesi üzerinden yapılacak.
BAŞVURULAR İNTERNET
ÜZERİNDEN YAPILACAK
18 Eylül Cuma günü akşam saat 23.59’da sona erecek olan başvuruların daha önce de olduğu gibi bizzat İşkur’a giderek değil, pandemi nedeniyle internet üzerinden kabul edileceği açıklandı.

Perşembe 20.9 ° / 10.2 °
Cuma 20.6 ° / 7.9 °
Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °