Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

SON DAKİKA FLAŞ HABER Ak Parti Isparta Merkez İlçede Program Değişti; Başkan Isparta’da Belli Olacak!

SON DAKİKA FLAŞ HABER Ak Parti Isparta Merkez İlçede Program Değişti; Başkan Isparta’da Belli Olacak!

ISPARTA 23.09.2020 13:25:00 0
SON DAKİKA 
FLAŞ HABER 
Ak Parti Isparta Merkez İlçede Program Değişti; 
Başkan
Isparta’da
Belli Olacak!
Ak Parti Merkez İlçe Başkanlığında kimin aday dolayısıyla başkan olacağı konusundaki program tamamen değişti. Daha önce Genel Merkeze çağrılması planlanan adaylar Genel Merkeze gitmeyecek. Zira, Cuma günü Ak Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir Isparta’ya gelecek. Dolasıyla, Ankara’da yapılması düşünülen aday belirleme işlemi Isparta’da gerçekleştirilecek.
 
Konu ile ilgili olarak edinilen bilgilere göre; Isparta’da 12 ilçe kongresini tamamlayan Ak Parti Teşkilatında sıra Merkez İlçe Kongresine geldi. Bu doğrultuda, mevcut Başkan Ömer Parlak 3 dönem kuralına takılmasından dolayı bu dönem aday olamadığı için kimin başkan olacağını belirlemek üzere geçtiğimiz hafta partide temayül yoklaması yapılmıştı.
4 ADAY TEMAYÜL
YOKLAMASINA KATILDI
Söz konusu temayül yoklamasına Hüsamettin Çelik, Yasir Pirimoğlu, Mehmet Ali Eryiğit ve Furkan Can Er olmak üzere 4 aday katılmış ve partililer kimi Merkez İlçe Başkanı olarak görmek istiyorlarsa oy pusulasına onun adını yazıp sandığa atmışlardı.
GENEL MERKEZ YAPILAN TEMAYÜL İLE
ADAYLAR HAKKINDA FİKİR EDİNDİ
Yapılan bu temayülün sonuçları ertesi gün genel merkeze gönderildi. Genel merkez yöneticileri ise temayüle katılan ve Merkez İlçe Başkan adayı olan bu 4 isim için yapılan temayül yoklaması oylarını sayarak adaylar hakkında fikir edindi.
PRGRAM DEĞİŞTİ, GENEL BAŞKAN
YARDIMCISI ISPARTA’YA GELİYOR
Bu doğrultuda; Genel Merkez yöneticileri adaylarla görüşerek 4 olan aday sayısını 1’e düşürmek için temayüle katılan 4 adayı da Ankara’ya çağırmıştı. Ancak, son dakikada gelen bilgilere göre Ankara’da yapılması planlanan görüşmelerin Isparta’ya alındığı ve bu doğrultuda Ak Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir 25 Eylül Cuma günü Isparta’ya gelecek.
GÖRÜŞMELER ANKARA’DA
DEĞİL ISPARTA’DA YAPILACAK
Dolayısıyla; Genel Merkez yöneticileri ile 24 Eylül Perşembe günü Ankara’da yapılması planlanan görüşmeler de 25 Eylül Cuma Gününe ve Isparta’ya alındı. Söz konusu görüşmelerin Isparta’da yapılması ile kimin Isparta Merkez İlçe Başkan adayı olacağı konusu da netlik kazanmış olacak.
 

Cuma 20.6 ° / 7.9 °
Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °
Pazar 23.4 ° / 7.6 °