Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

Son Başbakan Binali Yıldırım; Şeytan taşlamaktan İş yapmaya zor Vakit bulduk

Son Başbakan Binali Yıldırım; Şeytan taşlamaktan İş yapmaya zor Vakit bulduk

ISPARTA 24.02.2020 16:22:00 0
Son Başbakan Binali Yıldırım; 
Şeytan taşlamaktan 
İş yapmaya zor 
Vakit bulduk
Ak Parti İzmir Milletvekili ve Türkiye Cumhuriyetinin son Başbakanı Binali Yıldırım, 18 yıl hem darbeci zihniyetle mücadele ettiklerini hem de hizmet yaptıklarını belirterek; Şeytan taşlamaktan iş yapmaya zor vakit bulduk” dedi.
 
Türkiye Cumhuriyeti'nin son Başbakanı, TBMM 28. Başkanı ve Ak Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, Süleyman Demirel Üniversitesi tarafından kendisine takdim edilen “Fahri Doktora Payesi” törenine katılmak üzere bugün Isparta’ya geldi.
YILDIRIM; “HİÇBİR GÜÇ
MİLLETİ ALT EDEMEZ”
Bugün saat 14.00’te SDÜ Prof. Dr. M. Lütfü Çakmakçı Kültür Merkezinde gerçekleştirilen törende konuşan Yıldırım, 15 Temmuz darbe girişimi, Balyoz, Ergenekon, Gezi olayları gibi olaylarda hep dik durduklarını söyledi. 15 Temmuz darbe girişiminde milletin sorgulamadan meydanlara indiğini de anlatan Yıldırım, "Herkes o gece meydanlardaydı. Devletin tankını, topunu, tüfeğini gasbeden, çalan, aklını kiraya vermiş alçak FETÖ örgütüne karşı destansı bir mücadele verildi. Halkın gücü onları yendi. İşte hep bunlarla mücadele ettik. Tabiri caizse şeytan taşlamaktan iş yapmaya zor vakit bulduk. Buna rağmen hava yolunu halkın yolu yaptık, her yeri internetle donattık. Türkiye'yi alt yapıda 39'uncu sıradan 9'uncu sıraya getirdik" dedi.
 

Çarşamba 21.7 ° / 11.4 °
Perşembe 20.9 ° / 10.2 °
Cuma 20.6 ° / 7.9 °