Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Sokağa Çıkma Yasağı Başladı Ve; Isparta SESSİZLİĞE Büründü

Sokağa Çıkma Yasağı Başladı Ve; Isparta SESSİZLİĞE Büründü

ISPARTA 21.11.2020 22:06:00 0
Sokağa Çıkma Yasağı Başladı Ve;  
Isparta
SESSİZLİĞE 
Büründü
İçişleri Bakanlığı'nın Covid – 19 tedbirleri kapsamında açıkladığı hafta sonu sokağa çıkma yasakları başladı. Aydın sokakları da yasakla birlikte sessizliğe büründü.
 
Türkiye genelinde uygulanan sokağa çıkma yasağı sonrası Isparta’nın en işlek cadde ve bulvarları boş kaldı.
CADDE VE SOKAKLAR BOŞALDI
İçişleri Bakanlığı tarafından Korona virüs tedbirleri kapsamında saat 20.00'den sonra başlayan sokağa çıkma kısıtlamasının ardından Isparta’da cadde ve sokaklar boşaldı. Yaya ve araç trafiğinin en yoğun olduğu cadde ve sokaklar sessizleşti.
ISPARTA SESSİZLİĞE BÜRÜNDÜ
Kısıtlamanın başlayacağı saate dakikalar kala özellikle Hükümet Caddesi, Mimar Sinan Caddesi, 6 Mart ve Cumhuriyet Caddelerinde araç trafiği, Kafeler Caddesinde ise yaya yoğunluğu gözlenirken, kısıtlamanın başlamasının ardından sokakta sadece devriye atan polis ekipleri kaldı. Kısıtlamasının başlama saati ile birlikte polis ekipleri Kaymakkapı Meydanında uygulama yaparak trafikte olan vatandaşların belgelerini kontrol etti.
SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI BUGÜN
SAAT 10.00’DA BİTECEK
Kısıtlamaya genel itibari ile riayet eden Ispartalı vatandaşlar Koronavirüs vakalarının artışına dikkat çekerek kısıtlama kararlarının yerinde olduğunu ifade ettiler. Dün akşam saat 20.00 itibariyle başlayan yasak bugün saat 10.00'da bitecek. 22 Kasım Pazar 20.00'da başlayacak diğer kısıtlama ise 23 Kasım Pazartesi sabah 05.00'da sona erecek.
 

Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °
Pazar 23.4 ° / 7.6 °
Pazartesi 23.2 ° / 10.5 °