Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Şirketler, İşletmeler Esnaflar Tüm Kurum ve Kuruluşlar Bu çağrımız size; Reklamlarınızda Koronavirüs İndirimi uyguluyoruz; Bu Fırsattan Yararlanın

Şirketler, İşletmeler Esnaflar Tüm Kurum ve Kuruluşlar Bu çağrımız size; Reklamlarınızda Koronavirüs İndirimi uyguluyoruz; Bu Fırsattan Yararlanın

ISPARTA 9.04.2020 06:19:00 0
Şirketler, İşletmeler Esnaflar
Tüm Kurum ve Kuruluşlar 
Bu çağrımız size; 
Reklamlarınızda Koronavirüs İndirimi uyguluyoruz; 
Bu Fırsattan
Yararlanın
Tüm dünyada olduğu gibi ülkemiz ve ilimiz Isparta’da Koronavirüs (Kovid-19) tehdidinin tüm yoğunluğuyla sürdüğü ve esnafından şirketlerine kadar zor bir sürecin yaşandığı bu dönemde Isparta’nın en çok takip edilen İnternet Haber Sitesi olan MEDYA32.COM, reklam ve sizlerin çalışmalarını tanıtım adına büyük bir indirim kampanyası başlattı. Bu indirimden yararlanmak size bir telefon kadar yakın.
 
Çin'de ortaya çıkan ve tüm dünyaya yayılan Kovid-19 salgını sebebiyle Şirketlerimizin, İşletmelerimizin ve Esnaflarımızın işleri büyük oranda düşüş gösterdi. Dolayısıyla, şirketlerimiz, işletmelerimizin ve esnaflarımız yaptıkları işleri nasıl tanıtacaklarını ve kamuoyuna nasıl aktaracaklarını kara kara düşünüyor.
MEDYA32, ‘BİR AY SİZDEN, BİR AY
BİZDEN’ KAMPANYASI BAŞLATTI
İşte bu noktada, devreye Isparta’nın en çok takip edilen İnternet Haber Sitesi olan MEDYA32.COM giriyor. Medya32.Com, başlattığı ‘Bir ay sizden, bir ay bizden’ kampanyası ile bu zor süreçte reklam ve tanıtımını yaparak kamuoyu gündeminden düşmek istemeyen Şirketler, İşletmeler ve Esnafların Koronavirüs öncesinde reklam ve tanıtıma harcadığı veya ayırdığı kaynağı yarı yarıya indiriyor.
MEDYA32 İLE HEM BİR ADIM ÖNDE OLACAKSINIZ
HEM DE % 50 DAHA AZ ÖDEYECEKSİNİZ
Sektörünüzde fark yaratacak tasarımlar ile sizi rakiplerinizden bir adım öne taşıyoruz, baştan sona etkili reklam tasarılarımızla marka değerinize değer katıyoruz. Her adımda, açık iletişime inanırız. İşimizi ciddiye alırız ve söz verdiğimiz zamanda bitirmek üzere maksimum çaba sarfederiz. İletişimin gücüne inanır, sürekli reklam ve tanıtımınızı yapar maksimum verimlilik için sizin istek ve önerileriniz dikkate alırız.
SİZE BİR TELEFON KADAR YAKINIZ
Markanız ve firmanız için neler yapabileceğimizi anlatmak ve bir kahve içmek için isterseniz ofisimize gelebilir, isterseniz telefon edebilirsiniz. Sizlere bir telefon kadar yakınız.
İŞTE İLETİŞİM ADRES:
ÖZLER Ajans Basın – Yayın Reklam ve Tanıtım Hizmetleri (MEDYA32)
Adres: Cumhuriyet Caddesi 1602 Sk. Kat: 2 No.2– ISPARTA
Detaylı Bilgi için (Yunus ÖZLER): 0.532.564.89.14
E – mail: yunusisparta @hotmail.com – www.medya32.com.tr
 

Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 14.2 ° / 5.9 °
Pazar 18.2 ° / 4.3 °