Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Sıradışı mücevherler Isparta'da

Sıradışı mücevherler Isparta'da

ISPARTA 21.12.2018 07:45:00 0
Sıradışı mücevherler Isparta
Demirtaş Kuyumculuk, Roberto Bravo’nun sanat eseri niteliği taşıyan sıradışı mücevherlerini Ramada Otel’de özel indirimlerle vatandaşların beğenisine sundu. Demirtaş Kuyumculuk İşletmecisi Ahmet Demirtaş, dünyaca ünlü Roberto Bravo markasının pırlanta, elmas, altın ve yakuttan ürettiği ve Türkiye’de nadir bulunan eserleri görmek isteyen vatandaşları 23 Aralık’a kadar Ramada’ya davet etti.
 
 
Demirtaş Kuyumculuk tarafından dünya markası Roberto Bravo’nun sıradışı mücevherleri Ramada Otel’de vatandaşların beğenisine sunuldu. Sıradaşı Mücevher Günleri’nin dün yapılan açılışına çok sayıda seçkin davetli katıldı.
HALKIMIZIN BU EŞSİZ MÜCEVHERLERİ GÖRMELERİNİ İSTİYORUZ
Açılışta konuşan Demirtaş Kuyumculuk İşletmecisi Ahmet Demirtaş, Sıradışı Mücevher Günleri’nin ikincisini düzenlediklerini ifade ederek, “Isparta’da olmayan çok özel tasarımları sergiliyoruz. Halkımızın bu eşsiz mücevherleri görmelerini istiyoruz. Geçen yıl ilkini düzenlemiştik, bu yıl yoğun istekten dolayı tekrar düzenlemek istedik. Nasip olursa gelecek yıllarda da bu etkinliği devam ettireceğiz” dedi.

TÜRKİYE’DE NADİR BULUNAN ESERLER
Roberto Bravo’nun mücevher alanında dünyaca ünlü bir firma olduğuna değinen Demirtaş, “Burada Pırlanta, elmas, altın, yakut ürünleri var. Ayrıca özel indirimlerimiz var. Vatandaşlarımız gelerek arkadaşlarımızdan ürün bilgilerini alabilir, ürünleri yerinde görebilir. Isparta’nın ayağına çok önemli bir fırsat geldi, bu fırsatı kaçırmamak gerekir. Amacımız vatandaşlarımızı kaliteli ürünlerle buluşturmak. Çünkü buradaki ürünler Türkiye’de nadir bulunan eserler. Bunlar sanat eseri niteliği taşıyan çok özel ürünler” şeklinde konuştu.
MÜCEVHER SAHİBİ OLMAK ARTIK LÜKS DEĞİL
Her zaman vitrinlerde göremedikleri çok farklı tasarım ürünleri görmenin insanları çok mutlu ettiğini belirten Demirtaş, “Mücevher sahibi olmak artık lüks değil. İnsanlar çok uygun fiyatlarla özel tasarım mücevherlere sahip olabiliyorlar. Sıradışı Mücevher Günleri’ni vatandaşlarımız 23 Aralık’a kadar 11.00-23.00 saatleri arasında ziyaret edebilir” dedi.
 
 
 
 

Anahtar Kelimeler: ıspartada m?cevherler sıradışı
Cuma 20.6 ° / 7.9 °
Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °
Pazar 23.4 ° / 7.6 °