Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

SGK İl Müdürü’nden örnek davranış: Atıl Bilgisayarlar Öğrencilere Işık oldu

SGK İl Müdürü’nden örnek davranış: Atıl Bilgisayarlar Öğrencilere Işık oldu

ISPARTA 7.10.2019 08:20:00 0
SGK İl Müdürü’nden örnek davranış: 
Atıl Bilgisayarlar Öğrencilere Işık oldu
Isparta SGK İl Müdürü Hüseyin Karagöz, kurumunda kullanılmayan bilgisayarları ilkokul çocuklarına armağan ederek eğitimlerine katkı sundu.
 
KARAGÖZ’DEN ÖRNEK DAVRANIŞ
Sosyal Güvenlik İl Müdürü Hüseyin Karagöz, kurumdaki bilgisayarları yeniledi ve halen kullanılabilecek durumda olan eski bilgisayarları İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağışladı. Milli Eğitim Müdürlüğü de söz konusu bilgisayarlarla hem Ülkü İlkokulu hem de Halıkent İlkokulu olmak üzere iki ayrı okulda Bilgisayar Laboratuvarı kurarak bilgisayarları öğrencilerin kullanımına sundu.
KARAGÖZ; “MİLLİ
SERVET HEBA OLMASIN”
Söz konusu bilgisayarları öğrencilerin istifadesine sunmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Sosyal Güvenlik İl Müdürü Hüseyin Karagöz, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Bilindiği gibi bizim kurum olarak günde binlerce vatandaşımıza hizmet veriyoruz. Bunun da büyük çoğunluğunu bilgisayar ortamında yapıyoruz. Dolayısıyla bilgisayarlarımız daha çabuk eskiyor. Biz de bu doğrultuda kurumumuzdaki bilgisayarları yeni sisteme göre değiştirdik ve eski bilgisayarlarımızı da depoya koymuştuk.
YENİSİYLE DEĞİŞTİRİLEN BİLGİSAYARLAR
MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ’NE VERİLDİ
Ancak, ben kısa süredir depoda duran bu bilgisayarların depoda çürüyüp gitmemesi gerektiğini ve eğitime katkı sunabileceğini düşünerek İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzde irtibata geçtim. Sağolsunlar benim bu düşüncemi son derece olumlu karşıladılar ve bende kurumumuzdaki bu eski ancak halen kullanılabilir durumdaki bilgisayarları İl Milli Eğitim Müdürlüğümüze verdim.
O BİLGİSAYARLARLA İKİ
OKULDA LABORATUVAR KURULDU
Onlar da bu bilgisayarlarla Ülkü İlkokulu ve Halıkent İlkokuluna birer Bilgisayar Laboratuvarı kurarak bilgisayarları öğrencilerin yararlanmasını sağlamışlar. Bu beni ve dolayısıyla kurumumu son derece mutlu etti. Neticede bunlar bir milli servet ve yaptığımız çalışma ile milli servetin heba olmasının önüne geçmiş olduk. Kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

Cuma 17.7 ° / 6.5 °
Cumartesi 21.2 ° / 8.4 °
Pazar 21.9 ° / 10.2 °