Bugün, 19 Mart 2024 Salı

Şevket Karahan 3’ncü Kez BİK’e Seçildi

Şevket Karahan 3’ncü Kez BİK’e Seçildi

ISPARTA 22.04.2021 13:34:00 0
Şevket Karahan 
3’ncü Kez BİK’e 
Seçildi
Isparta Gazeteciler Cemiyeti Onursal Başkanı ve Haber Gazetesi Sahibi Şevket Karahan Basın İlan Kurumu’na Prodüktör üye olarak 3’ncü kez seçildi. Bu göreve tekrar seçilen Karahan, Isparta medyasını en üst seviyede 2 yıl daha temsil edecek.
 
Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu’nun önerisi ve desteğiyle Basın İlan Kurumunun 22 Nisan Perşembe günü İstanbul’da yapılan İlan Prodüktörlük seçimlerine tekrar aday olan Şevket Karahan, kendisine gösterilen güveni boşa çıkarmadı ve seçimi kazandı. 
ISPARTA’DAN ZİRVEYE
IGC Onursal Başkanı Şevket Karahan’ın Basın İlan Kurumunun Prodüktör Üyeliğine seçilmesi, Isparta ve Anadolu basını içinde büyük bir önem kazandı. Özellikle Isparta basını, cumhuriyet tarihi boyunca ilk kez bu kadar önemli bir mevkii de temsil edilme hakkını sürdürdü. Bu kazanım yine bölge basını için de birçok ilklerin elde edilmesini sağlamış oldu.
ISPARTA MEDYASINA VE TGK’YA TEŞEKKÜR
BİK Genel Kurul Üyesi ve Haber Gazetesi Sahibi Şevket Karahan, seçim sonrası yaptığı değerlendirmede, “Isparta medyasının ve Türkiye Gazeteciler Konfederasyonun desteğiyle mesleğimiz adına kutsal sayılan bu ulvi göreve tekrar aday oldum. Şahsıma duyulan bu güven sonrası 3’ncü kez prodüktör seçildim. Bu zorlu süreçte bana destek olan Ispartalı meslektaşlarıma, TGK yönetimine ve üyelerine, 81 ilin cemiyet başkanına, Türkiye’nin 7 bölgesinden bizlere gönül veren dostlarıma teşekkür ediyorum. İlk kez Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığı görevine seçildiğim 2012 yılında, şehir basınını en üst mevkilerde en iyi şekilde temsil edeceğimin sözünü vermiştim. Hamd olsun sözümüz yerine geldi. Başta Isparta’nın desteğiyle camiamızı en üst şekilde temsil etme görevini sürdürmeyi planlıyoruz. Ispartamızın tanıtımı ve mesleğimizin gelişmesi adına inşallah güzel sonuçlar elde ederiz” dedi. Başkan Karahan aynı zamanda Akdeniz Gazeteciler Federasyonu’ndan Genel Başkan yardımcısı olarak Isparta’yı temsil ediyor.
 

Anahtar Kelimeler: bikeseçildi karahan3nc? şevket
Salı 13 ° / 3 °
Çarşamba 10.9 ° / 4.8 °
Perşembe 6.3 ° / 1.5 °