Bugün, 19 Mart 2024 Salı

Senirkentliler iftarda buluştu

Senirkentliler iftarda buluştu

ISPARTA 21.05.2019 13:03:00 0
Senirkentliler iftarda buluştu
Yoğun katılımın olduğu geleneksel iftar yemeğinde  konuşan Yükseliş Vakfı Başkanı Ziya Örmeci, Vakıf olarak bu yılki önceliklerinin Senirkent Huzurevi binasının biran evvel tamamlanması olduğunu belirterek bu konuda hemşehrilerinden destek istedi.
 
Yükseliş Vakfı’nın önceliği
Senirkent Huzurevi binası
 
Senirkent Yükseliş Vakfı’nın geçtiğimiz gün düzenlenen geleneksel iftar yemeğine yaklaşık 1000 kişi katılırken, Vakıf Başkanı R. Ziya Örmeci, Senirkent Belediyesi ve hayırsever vatandaşların katkıları yapımına başlanan Senirkent Huzurevi binası inşaatının hızlı bir şekilde devam ettiğini belirterek 4. kat hazırlıkları devam eden Huzurevi binası için tüm Senirkentli hayırseverlerin desteğini istedi. Örmeci, “En kısa sürede tamamlanması hedeflenen bu  proje için sizlerden özellikle Ramazan ayı içinde bulunduğumuz şu günlerde katkı ve destek bekliyoruz” dedi.  Gökçay’daki ISPERLOS Düğün salonunda yoğun bir katılımla gerçekleştirilen iftar yemeğine  Vali Yardımcısı Ömer Faruk Ateş, İl Genel Meclis Üyesi Mehmet Fidan, Türkocakları Şube Başkanı  Dr.Levent Başyiğit, Senirkentlilerin eniştesi olan Kent Konseyi eski Başkanı Prof.Dr.Mahmut Bülbül, Vakıf eski başkanlarından Av.Faik Yıldız, Milli Eğitim Müdür Yardımcıları Zeki Kılınç ve Mehmet Emin Yalçın, İşadamı Ziya Nuhoğlu, Dinar eski Belediye Başkanı Saffet Acar, Doç.Dr.Yavuz Fındık, Esnaflar Ahmet Yarar, Kadir Pala, Senirkent’in eniştesi Hakim Mehmet Erarslan,  Senirkent eski imamlarından Bekir Çelik, Ispartanın tanınmış gözlükçü esnafları İsmail Bardak ve Yalçın Çalap, İstiklal Mahallesi Muhtarı Erol Kalay, Senirkent Demokrat Parti İlçe Başkanı Erkan Güven, Sarraf Faruk Cabıoğlu, ile yüzlerce Senirkentli iftar yemeğinde biraraya geldi. Davetlilere Senirkent usulü çorba, banak, bamya, pirinç  pilavı ve helva ikramının yapıldığı  iftar yemeği sonrası   dualar okundu. Yemek sonrası Senirkentliler bol bol sohbet etme imkanı buldu.

SENİRKENT HUZUREVİ
İNŞAATI İÇİN 
SİZLERDEN DESTEK 
BEKLİYORUZ
İftar yemeği sonrası konuşan ve aynı zamanda Kent Konseyi ile Eczacılar Odası Başkanlığını da yürüten Senirkent Yükseliş Vafı Başkanı Eczacı  Ziya Örmeci, yönetim olarak bu yıl 8.ncisini düzenledikleri iftar yemeğine katılan davetlilere teşekkür ederken, yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler verdi.  Örmeci şöyle konuştu:
"Sevgili hemşehrilerim, değerli misafirlerimiz Vakfımızın geleneksel iftarına katılımınızdan dolayı teşekkür ediyor hoş geldiniz diyorum.
Vakfımızın amaçları içinde sizleri bir araya getirmek en önemli düsturlarımızdan biridir bu vesile ile bu gecenizin hoş sohbet içinde geçmesini diliyorum.
Vakfımızla ilgili kısaca bir kaç konu ve projelerimizden bahsetmek istiyorum. Her ay düzenli çıkardığımız gazetemiz sizlere ulaşmaktadır.
Senirkent Belediyesi tarafından geçtiğimiz ay yapımına başlanan ve kısa sürede büyük aşama kaydeden Senirkent Huzurevi önceliklerimiz arasındadır. Huzurevi binamızın biran evvel tamamlanması noktasında siz değerli hemşehrilerimizden yardım talep etmekteyiz. Mübarek Ramazan ayını yaşadığımız şu günlerde yapacağınız yardım ve bağışlarla Senirkent Huzurevinin biran evvel tamamlanıp hizmete girmesine katkıda bulunmuş olacaksınız.” dedi.
80 ÖĞRENCİYE VAKIF
OLARAK BURS
VERMEKTEYİZ…
Vakıf Başkanı Örmeci, 1990 yılından bu yana vakıf olarak her yıl yüksek öğrenim gören öğrencilere burs verdiklerini ve bu yıl bu sayının 80’e ulaştığını hatırlatarak, “Biliyoruz ki bugün burada yanımızda olduğunuz gibi yarınlarda da yanımızda olduğunuzu biliyoruz. Sizlerin desteği ile burs vererek okuttuğumuz öğrenci sayımız her geçen yıl artmaktadır, Vakıf siz var oldukça var olacaktır. İçerisinde bulunduğumuz Mübarek Ramazan ayında hemşehrilerimiz zekat ve fitrelerini de vakfımıza vererek  daha çok öğrencimizin burs almasına  katkı sağlamış olacaklar. Vakfımız Ramazan Ayı boyunca her gün gündüzleri açık tutulacaktır. İsteyen hemşehrilerimiz bizzat vakfımıza gelerek bağışta bulunabilir, şehir dışındaki hemşehrilerimiz ise PTT ve banka aracılığıyla bağışta bulunabilirler. Vakfımıza bağışta bulunmak isteyenler için  PTT Hesap No:  645 812. Burs, fitre ve zekat bağışlarınız için Hesap Numaralarımız: Ziraat Bankası Isparta Merkez Şubesi TR 26000100013236295356-5001.
VAKIF YÖNETİM KURULU ŞU
İSİMLERDEN OLUŞUYOR: 
Senirkent’in kalkınması noktasında ve daha da ileriye gitmesi noktasında başarılı projelere imza atan Yükseliş Vakfı’nın Eczacı Ramazan Ziya Örmeci başkanlığındaki  Yönetim Kurulu şu isimlerden oluşuyor: 
Ramazan Ziya Örmeci, Mehmet Fidan, Mehmet Ali Karcı, Şaban İliksiz, Erdal Ulukan, Erkan Türker ve Müjdat Umutlu.
 
 
 
 

Anahtar Kelimeler: buluştu iftarda senirkentliler
Salı 13 ° / 3 °
Çarşamba 10.9 ° / 4.8 °
Perşembe 6.3 ° / 1.5 °