Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Senirkent Yükseliş Vakfı’ndan; Emekliler Derneği’ne Ziyaret

Senirkent Yükseliş Vakfı’ndan; Emekliler Derneği’ne Ziyaret

ISPARTA 1.04.2021 13:46:00 0
Senirkent Yükseliş Vakfı’ndan; 
Emekliler 
Derneği’ne
Ziyaret
Senirkent Yükseliş Vakfı Başkanı Ziya Örmeci ve Yönetim Kurulu üyeleri, Türkiye Emekliler Derneği Isparta Şubesi’ni ziyaret ettiler.
 
BAŞKAN ÖRMECİ; “EMEKLİLER DERNEĞİNİN
ÇALIŞMALARINI TAKDİRLE KARŞILIYORUZ”
Bugün saat 15.30’da gerçekleştirilen ziyarette bir konuşma yapan Senirkent Yükseliş Vakfı Başkanı Ziya Örmeci, “Emekliler Derneğimizin çalışmalarını yakından takip ediyor ve takdirle karşılıyoruz. Özellikle ilimizdeki emeklilerin ucuz konut sahibi olabilmeleri için TOKİ vasıtasıyla şehrimize konut yapılması noktasındaki çabalarınız ortadadır.
“KONGREMİZİN ARDINDAN
STK’LARI ZİYARET EDİYORUZ”
Biz de geçtiğimiz gün kongremizi yaptık ve kongremizin ardından sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ediyoruz. Bu doğrultuşa bugün de sizleri ziyaret etmek için buradayız” dedi.
“ZİYARETİNİZ İÇİN
TEŞEKKÜR EDERİM”
Ziyarette konuşan Türkiye Emekliler Derneği Isparta Şubesi Başkanı ve Genel Merkez Teşkilatlandırma Başkanı Abdülkadir Ersal da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek; “Şahsım, yönetim kurulum ve tüm meslektaşlarım adına size nazik ziyaretinizden dolayı teşekkür ederim. Ben de, geçtiğimiz günlerde yapmış olduğunuz kongrede göreve gelen sizleri tebrik ediyor ve görevlerinizde başarılar diliyorum” dedi.  

DERNEĞE ÜYE OLDULAR
Söz konusu ziyarette, aynı zamanda birer emekli olan Senirkent Yükseliş Vakfı Başkanı Ziya Örmeci ve Vakfın Yönetim Kurulu Üyesi İl Genel Meclisi Üyesi Mehmet Fidan, Emekliler Derneği’ne üye oldular. Dernek Başkanı Abdülkadir Ersal, hem Örmeci’ye hem Fidan’a üyelik konusunda göstermiş oldukları hassasiyet için teşekkür etti. 

Cuma 17.7 ° / 6.5 °
Cumartesi 21.2 ° / 8.4 °
Pazar 21.9 ° / 10.2 °