Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Şemsiyelerinizi Hazırlayın! Isparta’ya Yağmur Geliyor

Şemsiyelerinizi Hazırlayın! Isparta’ya Yağmur Geliyor

ISPARTA 13.09.2021 05:00:00 0
Şemsiyelerinizi Hazırlayın! 
Isparta’ya
Yağmur 
Geliyor
Meteoroloji'den gelen son dakika haberine göre yurdun büyük bir kesiminde serin havalar etkili olacak. Isparta’da hava sıcaklıklarının kademeli olarak düşüşe geçeceği düşünülürken önümüzdeki günler için uyarı geldi.
 
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre, Isparta’da hava sıcaklıkları düşüşe geçecek. Ülke genelinde olduğu gibi etkisini kaybeden sıcak havaların yerini Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri ise yağmur alacak. Parçalı bulutlu ve açık geçmesi beklenilen hafta sonunun ardından Ispartalıları, gök gürültülü ve sağanak yağışlı bir hava bekliyor olacak.
ŞEMSİYELERİNİZİ HAZIRLAYIN…
Öte yandan ülkemizin kuzey ve iç kesimleri ile Doğu Akdeniz'in parçalı ve yer yer çok bulutlu, Marmara'nın doğusu, İç Anadolu'nun kuzeybatısı, Batı ve Doğu Karadeniz, İstanbul, Adana, Osmaniye, Hatay, Ordu ve Çorum çevreleri ile Kahramanmaraş'ın batı kesimlerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
SICAKLIKLAR
2 – 4 DERECE AZALACAK
Hava sıcaklığının doğu kesimlerde 2 ila 4 derece azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor. Rüzgarın genellikle kuzey, Akdeniz kıyıları ile Doğu ve Güneydoğu Anadolu'da batı ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °
Pazar 23.4 ° / 7.6 °
Pazartesi 23.2 ° / 10.5 °