Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Sempozyumda Türkiye’yi ve Isparta’yı Serap Ünal Temsil etti

Sempozyumda Türkiye’yi ve Isparta’yı Serap Ünal Temsil etti

ISPARTA 11.06.2019 06:29:00 0
Sempozyumda Türkiye’yi ve Isparta’yı 
Serap Ünal 
Temsil etti
HABER: Yunus ÖZLER
Azerbaycan’da Cumhurbaşkanı İlham Aliyev’in direktifiyle hayata geçirilen ve devlet kuruluşu olan ABAD (Aile Biznesine Asan Destek) tarafından Azerbaycan'ın Şeki şehrinde gerçekleştirilen ‘Doğadan Tarihe Uluslararası Seramik Sempozyumu’na Ülkemizi temsilen Süleyman Demirel Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Seramik ve Cam Bölümü Başkanı öğretim üyesi Doçent Dr. Serap Ünal katıldı.
 
 
Söz konusu Sempozyum, 20 Mayıs - 2 Haziran 2019 tarihleri arasında düzenlendi.
Doğadan Tariheuluslararası Seramik Sempozyumu’na Türkiye ile birlikte 17 ülkeden 23 Seramik Sanatçısı katıldı. Ülkemizi temsilen Süleyman Demirel Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Seramik ve Cam Bölümü Başkanı öğretim üyesi Doçent Dr. Serap Ünal Türkiye'den davet edilerek katılan tek öğretim üyesi olarak ülkemizi ve Isparta’yı temsil etti.
DOÇ. DR. ÜNAL’IN ÇALIŞMALARI
BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ
Doç. Dr. Serap Ünal, sempozyumda yaptığı sunum ve konuşmalarla en iyi şekilde tanıtarak, ayrıca sempozyum kapsamında çalıştayda yaptığı seramik eserlerle beğeni kazanarak ilgi odağı oldu. Doçent Dr. Serap Ünal'ın bu başarısı Azerbaycan ve Rusya yazılı ve görsel basınında geniş yer buldu.
  


Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 14.2 ° / 5.9 °
Pazar 18.2 ° / 4.3 °